Wysłany: 2006-08-23, 09:27
Polecający: dzieki sobie
ryjem do podzuszki : juz tlumacze:
pierwsza opcja to taka ze ryj jest troche na bok przekszywiony przez co oddychasz dosyc latwo (najczestrza iopcja)
druga opcja to taka ze ryj jest wtulony w poduszke i od czasu do czasu odrywasz leb i oddychasz, albo prubiujesz oddychac przez podzuszke,(trudne )
trzecia opcja: masz czolo oparte na poduszce a usta i nos maja wolna przestrzen i oddychasz prosto i latwo
czwarta opcja:(najprostrza chyba) nie oddychasz,
prosze
_________________ Oko widzi tylko to, co umysł gotowy jest przyjąć.
no ja tak klasycznie na boku najlepiej lewym a potem jak juz zasne to nie wiem
dzis mi sie zdarzylo spac na brzuchu z rana ze wzgledu na bol plecow
ale nie ryjem w poduche tylko na boku sliniac wszystko na około
_________________ Elvis królem był i popychał wszystkich w tył --- robie dready
hehe
dzis spoko spalam na "lekkim" znieczuleniu
moja zla niedobra kumpela stwierdzila ze najlepsza na moja wysoka temperature jest... zupa chmielowa
moze i byla
ale glowa jak bolala tak dalej boli
_________________ Elvis królem był i popychał wszystkich w tył --- robie dready
Wysłany: 2006-08-26, 09:13
Polecający: dzieki sobie
bardzo dobrze! spie w rajstopach i jest ok, troche ciagnie siedzie u nieo ju 18 h dzis jeszcze ide na zrobienie okolo 12 dredow potem juz tylko pozadne szydelkowanie i bedzie dobrez
zlamalismy na srazie tylko jedno szydelko
na razeie nie wchodze na kompa zdjecie dam w pn najprawdopodobniej pozdrawiam
_________________ Oko widzi tylko to, co umysł gotowy jest przyjąć.
A ja dziś nie przespałem znowu jednej nocy ze względu na dredy Wczoraj koleżanka mi dokręcała korzeń, i rozrywała to co sie pozrastało (tak gdzie sie dało nożyczki szły w ruch). Myślałem że sie zesram z bólu na tym krześle, ale noc była jeszcze gorsza Ale za to jakie mam teraz piękne i porządne bobki
Spanie jest piekneee jest miecziutko i w ogole moge spac na podlodze bez poduchy i nie cuzje ze mi twardo haha xD chociaz troche szoruja po twarzy no ale nie powiem ze przez pierwszy tydzien te zbylo tak kolorowo bo spalam na twarzy tak srasznie ciagnelo no i przez pierwsze 2 dni spalam w rajstopach bo sterczal ydeba a potem sie troche ukalcakaly no ale zeby wydziwiac i caly czas apc w rajstopach albo w berecie to nie chcoaz czasem mi tak wygodnie jak je powsadzam wsyztskie w beret tylko cieplo w nim jest jak sie spi ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum