Wysłany: 2006-08-22, 10:06 Spanie z dredami na glowie:D Polecający: dzieki sobie
Ludzi wydziwiaja jakes glupie rzeczy do spanai z dredami, a ja uwazam ze nei potrzebnie bo dredy to przeciez tylko w ł o s y chyba ze sie myle
czy w tez spice z czapka, rajstopami, chustkami czy czyms takim? no ja rozumiem moze przez pierwszys tydzien ale nie przez rok!
wyjasnicie laikowi?
_________________ Oko widzi tylko to, co umysł gotowy jest przyjąć.
Ja spałem w pierwszą noc po zrobieniu z rajstopami, żeby sie baciki troche uleżały... Teraz to normalnie sie kłade do wyra Pamiętam tylko, że w ogóle pierwszą noc mnie łeb napierdzielał cały, bo włosy "ciągnęły". Co chwile jak sie budziłem to sprawdzałem czy faktycznie mam dredy, czy tylko mi sie śniło
Wysłany: 2006-08-22, 10:57
Polecający: dzieki sobie
heh ja tam przyzwyczajana do ciagnacych wlosow bo nei raz w zyciu mi siostra caly leb w warkoczykach zrobila (wczoraj jedne rozpuscilam) jak chesz foto to wiesz gdzi emnie szukac
bol warkoczykow a bol od dreadow to nie to samo
jest nieporownywalnie wiekszy
przekonasz sie w czwartek
ja nigdy nie spalam w zadnych czopkach czy chustkach
na poczatku ciezko sie bylo przyzwyczaic do szorstkosci
ale potem byl juz luz
_________________ Elvis królem był i popychał wszystkich w tył --- robie dready
Wysłany: 2006-08-22, 12:18
ok, ale wiesz jak ktos wpadnei ze zwyklych wlosow na dredy to na pewno nie wie co go czekja a ja po warkoczykach wiem ze jak one troche ciagnely to dredy beda jeszcze bardzej
Nie miałem w sumie żadnych takich problemów. Starałem się uważać aby na nich nie spać żeby się nie splaszczyły i tyle. Z dredami podczas spania nie miałem problemów.
Wysłany: 2006-08-23, 08:51
a wszscy gadaja ze sie plaszcz ale ja i tak bede chodzic z mokrymi najwyzej potraktyuje je prostownica do wlosow i od klapne je w druga strone nbo i ja najczescciej spie ryjem do poduszki
Jeżeli śpisz twarzą do poduszki to nie powinnaś mieć problemów a poza tym jak Ci się trochę spłaszczą to w dłoniach je porolujesz, trochę poszydełujesz i po kłopocie.
nigdy nie mialam plaskiego dreada
choc tez chodzilam z mokrymi wlochami spac
moze dlatego ze sie wierce i przewracajac sie z boku na bok same sie ukulały
_________________ Elvis królem był i popychał wszystkich w tył --- robie dready
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum