Wysłany: 2007-02-21, 13:49
Polecający: Mama mi poleciła ;]
to chyba zalezy od tego jak czesto szydelkujesz...... poczesci jak czesto myjesz no i oczywiscie od twoich wlosow:).... takie moje zdanie:)...moze byc nieprawdziwe ale zawsze moje
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
Ja wczoraj praktycznie 6 godzin szydełkowałam dredy, i dzisiaj niemal paców nie czuje Też tak macie?? heh i tak na marginesie - wbiło sie wam kiedyś szydełko w palec ??
Wysłany: 2007-02-26, 14:16
mysle ze wielu osobom sie to zdarzylo....... mnie osobscie nie poniewaz nieopanowalem tej techniki
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
Ja szydelkuje dredy w zasadzie chyba codziennie przez jakas chwile, z wlasnej wygody robie to tylko z przodu, bo z tylu najzwyczajniej mi sie nie chce - efekty widac Mniej wiecej wyglada to tak, ze siedze przed kompem i sie dziabie, czytam cos czy cokolwiek w zasadzie zauwazylam jedna smieszna rzecz... xD Nie moge sie uczyc jak nie bawie sie dredami - zboczenie takie xDD
Co do tego co czytalam nt sposobow szydelkowania, to nie wiem, co jest ze mna nie tak, ale ja ani sie nie dziabie, ani nie szydelkuje ich wbijajac po parenascie razy w to samo miejsce ^^ Owned xD
W zasadzie to zarabiam je bardziej od zewnatrz tzn robie cos w rodzaju okręcania wlosow z dreda o dreda(oczywiscie szudelkiem) - nie umiem tego dokladnie wytlumaczyc, ale zbijają sie dobrze
_________________ #dredy, server: warszawa.irc.pl, port 6666
Wysłany: 2007-03-04, 13:41
na pocatku najlepsze jest 1.0 bo jest troche wieksze i nie przelatuje przez jescze nie zbite dready
pozniej lepiej zmienic na mniejsze..:D ja niestety zostalem przy 1.0 bo w zadnym sklepie nie moge kupic 0.6
_________________ ...I want to be as free as the spirits of those who left..
Ja już jestem przy 0.55, ale po myciu wracam do 0.6.. Największy problem mam z odstajacymi włoskami przy głowie bo nawet jak je wciągne to i tak od razu wyłażą, a rękami ich dokręcić nie umiem...
Wysłany: 2007-03-06, 19:41
po co dokrecac przy glowie? .... ja tam lubie miec chaos przy glowie.... dzisiaj sie wziolem za poprawianie kluch idze powoli choc nawet przyjemnie .... mimo bolacych rak i paluchow .... jak to mowia "trening czyni mistrza" wiec mam nadzieje ze bedzie lepiej xD
heh w dokrecaniu i szydelkowaniu mam niewielkie doswiadczenie, ale musze powiedziec ze to chyba nie jest takie trudne, oczywiscie pokułem się cholernie bo nie widze tego co robie dredy mam tylko z tyłu głowy a mimo to nauczylem sie szydelkować tylko na wyczucie jakos idzie
zycze wam sukcesów w nauce tej ciezkiej sztuki doszydełkowywania bacików
a ha. jeszcze 1 mam pytańko ;] spotkałem wczoraj dziewczyne w dredach, popytałem troche i dowiedziałem się ze głowe myje raz na miesiac a jezeli chodzi o szydełkowanie czy dokręcanie to ona nie robi tego wogole, ma pikne długie czerwone baty ... od czego to zalezy ? jezeli chcecie mi powiedzieć ze tylko "od struktury włosa" to chyba nie musicie tego pisać :
_________________ "Matisyahu - Warrior" + dobre jaranie
Bądź wojownikiem. Zajmij miejsce po którejś ze stron w walce o bycie sobą !
Wysłany: 2007-03-24, 14:16
Fatum napisał/a:
a ha. jeszcze 1 mam pytańko ;] spotkałem wczoraj dziewczyne w dredach, popytałem troche i dowiedziałem się ze głowe myje raz na miesiac a jezeli chodzi o szydełkowanie czy dokręcanie to ona nie robi tego wogole, ma pikne długie czerwone baty ... od czego to zalezy ?
Widac ta laska musiła mieć juz bardzo długo dreadsy ze juz nie musiala uzywac szydełka:) ja mam znajomego ktory w ogole swich nie szydełkuje tylko raz na miesiac dokreca:)
_________________ ...I want to be as free as the spirits of those who left..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum