robimy dredki prawie w całej Polsce (Wrocław, zielona gora, jelenia gora, boleslawiec, warszawa, poznan, legnica, zgorzelec, lubań, lubiń, nowogrodziec..... do wielu miejsc mozemy dojechac
cena za dredki od 50zł
takze doczepiamy i robimy warkoczyki
jak u nas w naszych rodzinnych miastkach to przy cieplej herbatce, zimnym piwku, dobrej muzyczce i dlugich pogawedkach
to jeszcze odpowiem na pytania, które najczęściej są mi zadawane na gg lub meila.
Dredy robimy od 7 lat
Zdjęcia naszych prac oczywiście mozemy wyslać na meila
Przedłużamy zarówno z włosów naturalnych, jak i syntetycznych
Dredy, które robiliśmy poprawiamy za darmo - dożywotnio w końcu nasza głowa nasza wizytówka
pozdrawiam
daniel Gość
Wysłany: 2006-09-06, 11:27
ile kosztuja warkoczyki z włosów syntetycznych
sekkmet Gość
Wysłany: 2006-09-06, 17:47
200zł tylko, że włosy kupujesz sobie sam, my bierzemy 200zł za robociznę, zakupienie wlosów kosztuje za paczkę 16-18zl, na głowę potrzeba 5-6 paczek
pozdrawiam serdecznie
Sylwia
PAula z zielonej :D Gość
Wysłany: 2006-09-19, 15:21 Jak sie robi dredy? :D
Jak się robi takie dredy? ktoś mi kiedyś mówił, ze sie kręci, i jakoś klejem... ? czy jakoś tak.... ;] powiedzcie mi to moze sobie zrobie
wyslij mi troche fot aga_jamain@wp.pl mysle nad zrobieniem dredow znowu a szukam ideału dreadmakera
chociaz tez zastanawiam sie czy sama sobie nie zrobic
_________________ dredy.dredy komu?!
robim dredy.
Poznań-Leszno-Wro.
bądź też dalej..
gg:4890245
sekkmet Gość
Wysłany: 2006-09-26, 21:11 Re: Jak sie robi dredy? :D
PAula z zielonej napisał/a:
Jak się robi takie dredy? ktoś mi kiedyś mówił, ze sie kręci, i jakoś klejem... ? czy jakoś tak.... ;] powiedzcie mi to moze sobie zrobie
odezwij sie na gg 1191413 (wiecznie niewidoczna) to CI moge wytlumaczyc jak lub przy najlizszej okazji pokazac czy tez pomoc samej sobie zrobic
banana daj mi kilka dni, mialam awarie starego pceta, padla mi plyta glowna, od dzisiaj mam nowego kompa i kilka dni potrwa zanim zrzuce wsyzstko na laptopa, wiec prosze o cierpliwosc
Wysłany: 2006-10-02, 12:05
banana fotki wysłane
_________________ warkoczyki (od 200zł), dredy (od 50zł), piercing (50zł), tatuaże
Agutek Gość
Wysłany: 2006-10-07, 10:01
hej!
czy ja też moglabym sie załapać na kilka fotek?
a niewykluczone, że w niedalekiej przyszłości (jak kłaczki mi troche podrosną) zgłosze sie do was
mail: nothing21@vp.pl
Bula 92 Gość
Wysłany: 2006-10-19, 17:02
Chcialbym zrobic warkoczyki ale ze swoich wlosw czy mozna ?? i ile kosztuje
Wysłany: 2006-10-22, 16:36
oczywiscie mozna, tylko bedzie ich zapewne mniej niz gdyy byly pomieszane z syntetycznymi, odezwij sie do mnie na gg 1191413 to jakos sie dogadamy co do ceny, ktora jest zalezna od dlugosci wlosow...
pozdrawiam
_________________ warkoczyki (od 200zł), dredy (od 50zł), piercing (50zł), tatuaże
Wysłany: 2006-11-24, 20:12
nie wiem, wiem tylko ile kosztują dredy i dziennikarki i studenta ochrony środowiska
[ Dodano: 2006-12-29, 21:29 ]
hejka
poniewaz dostaje pelno meili z zapytaniem o fyzury na sylwestra, a wlasciwie o wolne terminy na modyfikacje to jest zajete wsyzstko od miesiaca, na przyszlosc prosze zastanowcie sie wczesniej, bo dzisiejszy meil z prosba o warkoczyki na jutro byl juz przegieciem. Duzo osob nasze ogloszenie tutaj znajduje dlatego informuje, ze do 15stycznia nie mamy ani jednego dnia wolnego (dwa niepotwierdzone terminy jeszcze, 13 dni potwierdzonych) a wiec do 15 zero kolczykow, tatuazy, dredow, warkoczykow, dreadfallsow, cornorwsow, loosefallsow, przedluzania i zageszczania....prosze o propozycje terminow z mysla po 15stym
panna nikt Gość
Wysłany: 2007-01-10, 20:04
Chciałabym zapytać o cenę dredków z włosów do ramion. Zostawiłam wiadomość na gg, ale na wszelki wypadek się przypominam. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Czy jest możliwość odebrania mnie z dworca i ewentualnie przenocowanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum