Wcześniej newsweek, politykę, wprost, czasami przegląd. Na dzień dzisiejszy jedyne gazety (chociaż część to bardziej magazyny muzyczne) jazz forum, teraz rock, czasami metal hammer, oprócz części muzycznej : "świat nauki" oraz "wiedza i życie".
_________________ "Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty!!"
Piszczałka
Nie mam ostatnio czasu na czytanie, nawet gazet - bo jeśli już coś dorwę, to muszę od deski do deski przeczytać. Ale jak już znajdę wolną chwilę, to poświęcam ją zazwyczaj Angorze, obecnie żadnej innej gazety nie czytam z taką samą regularnością.
Wyborczą w sobotę, z babskich- Zwierciadło; oprócz tego "Pies", "Mój pies", "Parki Narodowe". Resztę poczytuję w empiku- a to z reguły "Koń polski", "Łowiec polski", "Woliera".
czytałam do niedawna Twista, z racji artykułów o gwiazdach, zdjęć i ploteczek, ale poziom całości i te ciągłe sposoby jak wyrwać faceta w ogrodzie, jak na basenie, a jak na szczycie górskim przerosły mnie i zaprzestałam ; ).
teraz to tylko Glamour, mój ulubiony magazyn, marzy mi się kiedyś tam dołączyć do grona redaktorów, ach. sporadycznie Cosmo, ja mimo wszystko lubię czasem poczytać o seksie czy artykuły typu '10 sposóbów na...', no i oczywiście wywiady z gwiazdami i gwiazdeczkami.
teraz chciałabym zainwestować w InStyle, ale coś nie mogę znaleźć w kiosku.
_________________ Tylko jedna para w kącie. Trzymają się za ręce.
On mówi: "Będziemy zawsze razem. Proszę pana czarną i oranżadę."
Kelner idzie szybko za kotarę i tam dopiero wybucha śmiechem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum