"Smakosz" wszystkie części, "Egzorcyzmy Emily Rose", "Basen" i "Wzgórza mają oczy" te filomy są w sumie fajne no i straszne...oczywiście zależy dla kogo ale np. dla mnie tak Polecam
_________________ "JEDEN ZA WSZYSTKICH! WSZYSCY ZA JEDNEGO!"
Oglądałam tyle horrorów, że większości nie pamiętam. Najbardziej podobał mi się Shutter widmo, 13 duchów i kolekcja z Freddy'm K. Smakosz dla mnie był śmieszny i miejscami nudny
bardzo lubie horrory:) slyszalam ze Shutter jest dosc dobrym i ciekawym horrorem!ogladal ktos ten film i moze to potwierdzic bo nie wiem czy warto marnowac czas na sciaganie??
_________________ Ambicja spotyka się z uznaniem i zachwytem
Wyrzeczenia są tutaj jedynym zgrzytem
Priorytetem Ha I Pe Ha O Pe
eN I Gie De Igrek eS Te O Pe
Wysłany: 2007-08-28, 09:01
Polecający: Google =D
Lubię oglądać horrory. Pierwszym horrorem który oglądałam w kinie był "The Ring" Ostatnio byłam na "Sadyście" ("Captivity") ale nie dośc kiepski Raczej nie polecam. Jest wiele fajnych horrorów których jeszcze nie widziałam. Muszę nadrobić zaległości.
_________________ .:: In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on ::.
lisica, ogladalam ... jak dla mnie malo straszne chociaz napewno znajda sie zwolennicy tego filmu, ja osobiscie odradzam
podobal mi sie film "Teksańska masakra piłą mechaniczną" nie, ze uwazam go za najlepszy , ale utkwił mi w pamięci muszę sobie je wszystkie przypomniec niestety mam słabą pamięć do nazw i nazwisk
To ja polecam Cannibal Holocaust, August Underground Mordum, Alien,
Evil Dead 2, Shining, The Birds,
Jezeli obejrzycie te filmy wtedy mozecie mowic o horrorach, zadne tam ringi i pily
_________________ Si vis pacem, para bellum
Ostatnio zmieniony przez AmIEvil? 2007-08-28, 09:11, w całości zmieniany 1 raz
Dziwi mnie dlaczego nikt do tej pory nie wymienil filmu Lsnienie na podstawie powiesci Kinga?? film naprawde dobry a ta muzyka....polecam!!!!!!
_________________ Ambicja spotyka się z uznaniem i zachwytem
Wyrzeczenia są tutaj jedynym zgrzytem
Priorytetem Ha I Pe Ha O Pe
eN I Gie De Igrek eS Te O Pe
Wysłany: 2007-08-28, 09:44
zły skręt- znam już na pamięć, oglądałam go już ok 5 razy i za każdym razem w tym samym momencie się boję xD
zawiodłam się na cmętarz zwieżąt wg s. kinga. książka super, a film... badziewie
i piła 2 może być
_________________ "Nie ma gorszego zła od pięknych słów, które kłamią."
Jak horrory to tylko takie z non-stop ciężkim klimatem, budujące nastrój. Egzorcyzmy Emily Rose, amerykański Ring, Znaki (chociaż to thriller raczej), Klątwa w sumie też. Żadne tandetne popierdółki z co jakiś czas wyskakującymi znienacka przed kamerę i drącymi jape mutantami..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Dla mnie dobry horror, który trzyma w napięciu przez cały czas, to np. "Lśnienie" w reżyserii Kubricka. Tu dopiero jest prawdziwy klimat i gra nerwów, wszystko idealnie współgra - gra aktorów, muzyka, nawet nieźle oddana naprawdę udana powieść Kinga (a to już zdarza się tak rzadko, że warto zobaczyć ten wyjątek).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum