Uwielbiam horrory. Mój ulubiony to Świt żywych Trupów... ale teraz juz nie ma takiego na którym bym sie bała, no chyba ze znacie takie na których mozna sie bać PISZCIE
ja też lubię horrorki, najbardziej podobały mi się Resident Evil (obydwa ), Oszukać Przeznaczenie (też obie części), piła i mnóstwo innych
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Świt żywych trupów? Ale ta martwa laska to mój kumpel mówił że mimo że pocięta z*****a hehe Lol
Ale Klątwa była nawet:P
Nie przeklinać bo walnę ostrzeżenie
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Nie przepadam za horrorami, jak już to takie a'la Klątwa czy The Ring. A najlepszy jaki widziałem to Psychoza Hitchcocka, mistrzostwo świata, z tym że w ogóle nie straszny ale dla mnie to plus.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Wysłany: 2005-10-17, 16:43
Faktycznie The Ring był niesamowity ale tlyko 1 ,dwójka jest już mooocno naciągana, powtarza się wiele rzeczy, wielu się można spodziewać, ogólnie się nie popisali:P
A kolejny film tych twórców, Klątwa też w sumie podobny wątek miał, więc generalnie żerowali na sukcesie Ringu 1
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
A jak byś go nazwała? Demony .. i wogóle... nie no dla mnie bomba
To był taki thriller fantastyczny czy cuś takiego. W każdym razie film świetny, lubie motyw (niegrzecznych) aniołów. Widzieliście kiedyś "Micheal" z Travoltą? I Miasto Aniołów jest zajefajne.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Wysłany: 2005-10-21, 23:48
No nie wyobrażam sobie lepszego aktora do roli anioła niz właśnie Nicolas Cage, on po prostu ma twarz anioła, taki pogodny.... wprost niesamowite... A Meg Ryan zawsze lubiłam, więc i w tej roli spisała sie wg mnie świetnie.
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum