Wysłany: 2006-12-16, 16:02
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
Kreskówki?
Jak najbardziej!
Stare i dobre, np. bajki Disney'a, kaczor Dodgers, Tom & Jerry, brygada RR, Smerfy, Muminki, Gumisie, Kubuś Puchatek... itd.
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
Zaczęło się od Polonii 1 i tych wszystkich piłkarzyków (Ts/Cubasa), ale i tak "Generał Daimos" wtedy rządził (Ognisty Wicher, hehehe). Pamiętam jeszcze Yattamana i jego odpowiednik dla nieco bardziej zakręconych - "W Królestwie Kalendarza (psychodela)".
Potem przeskok przez Cartoon Network ("Johnny Bravo" i Dexter), Mtv ("Beavis & Butthead" i jak zwykle niezawodna cynicznością "Daria"), do Tvp1/2 ("Simpsonowie") i Tv4 ("Głowa Rodziny").
Z tych wymienionych powyżej, to nadal dobrze się bawię jak mam okazję.
Zaczęło się od Polonii 1 i tych wszystkich piłkarzyków (Ts/Cubasa), ale i tak "Generał Daimos" wtedy rządził (Ognisty Wicher, hehehe). Pamiętam jeszcze Yattamana i jego odpowiednik dla nieco bardziej zakręconych - "W Królestwie Kalendarza (psychodela)".
Garfield, włatcy móch , kubuś puchatek, piesek leszek, krecik i wiele wiele innych bajek ^^
ooo:)
mamy podobne zainteresowania
Garfield jest BOSKI, włatcy też (szczególnie Czesio ). Garfielda właściwie pokochałam poprzez komiks, ten drukowany w dodatku Gazety Wyborczej.
teraz czekam na komiks "Włatcy móch", ma być w księgarniach już we wrześniu. to będzie jazda
_________________ i tylko mnie taka ścieżką poprowadź gdzie śmieją się śmiechy w ciemnościach i gdzie muzyka gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum