hia hia hia mam 23 lata studiuje sobie a ogladam bajki na cartoon network :oops: czy to jest cos zlego ??? rodzice sie ze mnie smieja ale coz nie wiedza co traca:P
a Wy ogladacie bajki jak tak to jakie, ktore ulubione itd, itp
według mnie jak nie ogladne to nic nie trace ale czasami lubie ale natomiast uwielbiam bajki disneya normalnie kocham ogolnie lubie bajki od Miki(myszki) po kubusia i dzisiejsze czasy Ice Age 2( na co dopiero pojde :d)
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
South Park , a przede wszystkim - GARFIELD, niestety zdjęli go z anteny, ale jeszcze mam jakieś stare nagrania na VHSach. Ten znudzony ton w jego głosie rządzi
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
hehe ja tez lubie sobie czasem poogladac bajki psttanio ogladalam Scooby Doo ... lubie smerfy ogladac albo muminki rzadza gessa, ta tak Włoczykij :love: :love: :oops:
Włóczykij... kiedyś ktoś zapytał, dlaczego tak go uwielbiałam, a ja nie pamiętałam Ale to było przed rozpoczęciem powtórek
A oglądam sobie i mam ten sam problem co ty Archi ^_^" Tylko teraz niestety nie mam CN. A szkoda... Na ZigZapie leci prawie sam szmelc... Prawie...
Najgorzej jednakowoż jest, jak się zabieram za anime... a swoją drogą... oglądał ktoś może Di Gi Charat? XDDDD
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
co sadzicie o bajkach typu atomowki czy Hojrak tchorzliwy pies itp?? czy to sa napewno bajki dla dzieci???
raczej nie do końca.
znaczy atomówki to tam jeszcze jako tako, walczą ze złem nibyi ok, ale na przykład Ed Edd i Eddy.. to już jest paranoja.. czego to uczy? pierdzenia, bekania i rzucania kamieniami w sąsiadów?
mam sześcioletnią siostrę która cartoon network ogląda non stop, ja tam lubię popatrzeć na bajki w styluAnimaniacy {dawno nie widziałam, chyba wyginęli}, muminki {a Buka była dobra..}, pszczółka maja {poryczałam się jakFilip nie zapowiedział co będzie w następnym odcinku bo się wystraszyłam, że następnego nie będzie..}, Krecik { ahyooo :love: } czy kubuś puchatek {także w pełnometrażówkach}.
no i south park, mistrzostwo
_________________ wolno nam budować, ale łatwiej coś wyburzyć.
Wysłany: 2006-04-11, 16:05
Ta fajnie, ze muminy leca znowu :oops:
_________________ "I got dre in the back, ridin on 22's
Bitches screamin 'let me ride', it must be the shoes
Red and black g6's, red dot on the glock
I'm goin 3x platinum dawg how do I stop?
I'm hot!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum