aa coś czytałam podobnego tylko nie pamiętam tytułu.. śmieszna książka Pilipiuka tylko za cholere nie mogę sobie przypomnieć tytułu.. jak mnie olśni to napisze
Seria o Jakubie ma 5 części, Zagadka... jest (idzie sprawdzić na półkę) jak na razie przedostatnia Z umiłowaniem przeczytałam wszystkie części. Lekkie opowiadanka w sam raz na poprawę humoru, do poczytania w autobusie, itp. Pokazują alternatywne wersje znanych z historii wydarzeń.
A najlepsze są ogłoszenia na tylej okładce
_________________ By przeszłość poszybowała ku chmurom, pozwól wiatrom przyszłość nieść
Przeczytałam kilka książek z opowiadaniami o Wędrowyczu - niepowtarzalny rodzaj humoru tak, jak niepowtarzalny jest bohater ;P bywały słabsze i lepsze, ale nie ma takiego, które nie podobałoby mi się wcale. Ulubionym pozostaje chyba wciąż "Kocioł" - niestety, nie pamiętam dokładnie z którego tomu opowiadań pochodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum