Wysłany: 2005-10-17, 18:05
Pewnie, że lubię! Oglądam "na wspólnej", "gorzką zemstę" :mrgreen: , "magda m." i "anioł stróż", od czasu do czasu "zakręcone"...nooo,to chyba na tyle, jak sobie cos przypomne to jeszcze dopiszę
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
Hmm... ja seriali w znaczeniu telenowele nie ogladam, TV to moze z 3-4 godzinki tygodniowo. A kiedys ogladalem 'swiat wg kiepskich' , 'lokatorow' a jeszcze wczesniej to byl '13 posterunek' i chyba z seriali to tyle u mnie komediowe
Jedynie 'Magda M.' Jest wspaniała :mrgreen: KOcham ten serial i żyję od wtorku do wtorku
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
To Magda M. to taka nędzna podróbka Ally Mc Beal i Bridget Jones.
A ja lubie seriale..
Z tasiemców to M jak Miłość i Na Wspólnej - uzależnienie przyzwyczajenie..
Z poważniejszych to np. Ally McBeal, Boston Public, Nash Bridges, Sex In The City, NYPD, Anioł Ciemności i najlepszy zdecydowanie Sopranos
Z pierdółek to Friends, Świat Według Bundych
i pewnie jeszcze sporo zapomniałem.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
fazi, Magda M. miała być podróbką, ale im nie wyszło Dlatego też powstało coś zupełnie innego i fajniejszego.
ja nie oglądam. woóle. ewentualnie czasem pół czy jedną trzecią odcinka na dobre i na złe (leci to jeszcze?) czy m jak miłość. rzadko. jak leci, i akurat przechodzę obok telewizora, to popatrzę chwilę.. ale nie kręci mnie to.
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Ha, Zbuntowanego Anioła oglądałam przez wakacje! Miałam bzika. Być może oglądałabym dalej, ale czasu brak.
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum