Wysłany: 2008-06-24, 10:34 Shrek
Jak wam się podobają wszystkie części? co sądzicie o filmie? Kto wam najbardziej sie podobał w filmie? Wyraźdzcie swoje uczucia poprzez ten temacik ! Piszcie!!
Fajny film,choć kolejne części już troszkę jakby naciągane.W sumie nie mam jakiegoś ulubionego bohatera,każdy miał coś śmiesznego do powiedzenia w większym lub mniejszym stopniu.
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
ja chyba widziałam tylko jedynkę ; P. albo i dwójki trochę. złe nie jest, ale zawsze wolałam jednak epokę lodowcową od shreka; P.
_________________ Tylko jedna para w kącie. Trzymają się za ręce.
On mówi: "Będziemy zawsze razem. Proszę pana czarną i oranżadę."
Kelner idzie szybko za kotarę i tam dopiero wybucha śmiechem.
fajny film, ale najlepszy za pierwszym razem, za drugim razem można wyłapać więcej śmiesznych momentów, ale za trzecim razem już nudzi, bo teksty się zna na pamięć.
książkę też czytałam. jakoś specjalnie superśmieszna nie była... ale co tam ^^
Shrek ? do tej pory nie obejrzałam trzeciej czesci ... brak czasu? chyba nie... bardziej lenistwo ;p i jakas mała chec obejrzenia tego ;]
Ale, jesli chodzi o shreka to bezapelacyjnie pierwsza czesc najlepsza ;]
_________________ "Raz łapię chwile te słodziutkie, choć krótkie. Innym razem te bezpowrotne i ulotne."
Wszystkie części Shreka mi się podobały. A z bohaterów osioł (teksty, zachowanie itp.) bardzo się uśmiałem przy tekście w 3 części na początku jak osioł obudził Shreka i zdjął mu kołdrę i jego tekścik: "Shrek! Weź zainwestuj w majtki bo ci widać!"
Wysłany: 2008-07-02, 07:11
kamila_ ja oglądałam
Mi też się podobały wszystkie części, choć może najbardziej to druga - na tej najbardziej się śmiałam (w ogóle mam wrażenie, że ilekroć zrobią trzy części różnych filmów, to druga jest zawsze najlepsza ). A najlepsza postać, to oczywiście Osioł
Jeśli chodzi o pełnometrażowe Shreki, to jedynka była świetna. Bo to coś nowego wówczas, bo zabawne, bo dialogi świetne, bo skojarzeń i aluzji tysiąc etc. Reszta, to odcinanie kuponów. Dwójkę oglądałam, na trójkę zabrakło czasu i chęci.
Pierwsza część najbardziej mi się podobała, humor, teksty, sytuacje, postaci, wątki, głosy - wszystko ujmujące, śmieszne i po prostu genialne. Nic dziwnego, że wiele tekstów z tej właśnie części przyjęło się i jest wykorzystywana przez wielu na co dzień.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A ja lubię zapach narkozy, a najbardziej - gdy jest męska' wszystko gra
Dalsye części sa mniej dopracowane reżsersko. Mnie najbardziej podobała sie 1 części,dobrze dopracowana graficznie, reżysersko dobre podkłady głósów tak więc jak wyszło to na światło dzienne to było widać że ''to jest coś''.
_________________ Aktorstwo i karate, to jest to!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum