ja mam wszystkie odcinki wszystkich serii, ale nie wciaga mnie jakos obsesyjnie ten film <moich znajomych natomiast TAK> hehe ja wole poogladac taniec z gwiazdami
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Wysłany: 2007-04-09, 10:05
Polecający: religia tv
obejrzałam dwie serie i czekam na trzecia ale ta dopiero w sierpniu ;] Serial wiadomo ze fajny , szybka akcja ale juz pod koniec 2 serii troche naciagany ;p
Jest u mnie na drugim miejscu w rankingu seriali. Pierwsi są "zagubieni", trzeciego miejsca nie ma Dobry serial, emocjonujący. Ja jestem na etapie I sezonu i wciągnał mnie na dobre.
_________________ Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations flowed...
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-04-09, 12:01
lolinka napisał/a:
ale juz pod koniec 2 serii troche naciagany ;p
trooooooooooooooooooochę? ;P
Ja tam wymiękłem gdzieś w połowie drugiego sezonu, ale kolega przypilnował abym ostatni odcinek obejrzał. Pokazał mi też "Chrystusa w róży", a Uwaga Spojlero drugim zacięciu się pistoletu Kellermana przeczytałem w jakimś spojlerze, i muszę napisać że ten serial zawsze był trochę naciągany, ale drugi sezon to jedno wielkie przegięcie pały.
Z drugiej strony III sezon może być ciekawy, bo znowu będą uciekać z więzienia. Choć przegięciem jest to prawie wszyscy trafiają od tego samego więzienia. Pewnie C-Note będzie zatrudniony jako strażnik ;> Mam nadzieję, że nie okaże się iż Scofield jest wynikiem jakiegoś eksperymentu naukowego, a jedynym przegięciem będzie to, że Ci co mieli zabić Kellermana nie trafili, bo lubię tę postać ;>.
Wysłany: 2007-04-09, 20:22
aleksandra89 napisał/a:
jakos za bardzo mnie to nie wciagło
I ciesz się z tego, bo jak mnie pierwsza seria wciągnęła to rozpędu zacząłem oglądać drugą, a to już nie było takie fajne. Głupia oglądalność przez którą z 13 odcinków zrobili już 44.
Serial oczywiście mi się podoba, kończe oglądać drugą serię (wiem jestem opóźniona ;p) i już czekam na trzecią. Może trzecia nie bedzie ostatnioą, skoro PB jest taki popularny ;p
Od realności obiega także to, że Michael i Lincoln mogą sie komunikować, bo skazani na śmierć są przecież na stałe izolowani od więźniów..
Forsa D.B Coopera pochodziła z lat wczesniejszych niż wymiana waluty (w 1996 była wymiana bodajże) i zakładając, że akcja się toczy po tym roku, za kase wiele by nie kupili
Wysłany: 2007-04-09, 20:37
BTW
Czy jak policzyć ludzi którzy zginęli, bo ratowano kogoś kto nie zabił tylko dlatego, że cel już nie żył to czy Scofield nadal może być uważany za postać pozytywną?
Wysłany: 2007-04-09, 21:04
Polecający: religia tv
tak , i bedzie 15 seria gdzie dzieci Sary i Skołfilda bedą uciekać z rosyjskiego łagra.
Mnie zastanawia ostatnio odcinek , skąd Sara wiedziała gdzie znaleźć Skołfilda , jak sie spotkała z tym dzieciakiem i jak pan Kim wiedział gdzie ich szukac ? ;p
Właśnie to jest głupie ze wszyscy wszystko o wszystkich wiedzą ;p
Wysłany: 2007-04-09, 21:41
Spojler ;>
lolinka napisał/a:
Mnie zastanawia ostatnio odcinek , skąd Sara wiedziała gdzie znaleźć Skołfilda , jak sie spotkała z tym dzieciakiem i jak pan Kim wiedział gdzie ich szukac ? ;p
Dorzuć jeszcze proces. To że Kellerman "miał wszystko udokumentowane" i sąd mu uwierzył i przy okazji uniewinnił Linca. Z tego co pamiętam to Kim kazał zrobić z Kellermana człowieka-widmo, co zgodnie z logiką serialu było jak najbardziej wykonalne. Ba nawet pojawienie się brata pani prezydent nie mogło oczyścić Linc'a z zarzutu zabójstwa (choć ja się będę upierał, że test DNA wykazałby, że koleś jest jej bratem)
I czemu do jasnej ciasnej oni nie odpłynęli tą łódką tylko z niej zbiegli w stronę radiowozów. I czemu ten geniusz wbiegł do tej chatki i czemu wszyscy policjanci ją otoczyli? Czemu Mahony nie zastrzelił Kima od razu i czemu ten wszedł pod lufę choć podejrzewał, że Mahony chce go zabić? Czemu latynoscy gangsterzy po prostu nie zabrali M. kasy + 100 000 nagrody?
A to wszystko tylko z ostatniego odcinka i to po prawie tygodniu czasu i z pamięci
Do fenomenalnego timingu(różnych postaci) nie będę się czepiał, bo to urok tego serialu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum