Warto obejrzeć "Klik robisz co chcesz" - komedia, ale z przesłaniem.
Poza tym ostatnio obejrzałam dwie śmieszne komedie "A właśnie że tak" i "Facet pełen uroku"
_________________ "Lord, help me be the person my dog thinks I am."
Najlepszą komedią jest "Komedia romantyczna" tak głupia, że aż śmieszna, natomiast zupelnym killerem jest "Wypalcowany Freddy" - komedia tak idiotyczna, że aż śmieszna potrójnie.
PK proszę Cię, "Komedia romantyczna" jest beznadziejna
Po Tobie spodziewałam się innego gustu
Ten film jest EPICKI w swej głupocie, stąd jego zabawność. Scena, gdy ojcowie głównych bohaterów grają w kosza przeszła już do historii wśród moich akademikowych znajomych. Nie mówiąć o scenie u psychologa. Jako całość film jest średni, ale takie sceny podnoszą jego wartość siedemnastokrotnie.
Oglądnij sobie "wypalcowanego Freddy'ego" (Freddy got fingered). Ta komedia wymyka sie wszelkim kanonom.
RRRrr właśnie fajne było ^_^, takie głupkowate strasznie.
Eurotrip jest faktycznie niezłe, niezapomniana scena Fjooooonaaa! i piosenka Lustra, ach.
mnie rozbawiła bardzo komedia romantyczna Holiday, całkiem zresztą inteligentna jak na ten gatunek, ale mimo wszystko kilka scen powaliło mnie tak, że leżałam i kwiczałam ze śmiechu.
_________________ Tylko jedna para w kącie. Trzymają się za ręce.
On mówi: "Będziemy zawsze razem. Proszę pana czarną i oranżadę."
Kelner idzie szybko za kotarę i tam dopiero wybucha śmiechem.
mnie zawsze śmieszyły polskie seriale - Miś, Alternatywy, Co mi zrobisz jak mnie złapiesz. poza tym angielski humor - Hotel Zacisze, The Office, Monthy Python.
_________________ i tylko mnie taka ścieżką poprowadź gdzie śmieją się śmiechy w ciemnościach i gdzie muzyka gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum