Film jest juz trudno wymienic. Po pierwsze ze obejrzalo sie ich o wiele wiecej niz przecztalo ksiazek a po drugie ze ciezko stwierdzic ktory byl najlepszy. Mozecie wymienic kilka, ale ktory wam pierwszy przychodzi na mysl?
Mi chyba SAW (Pila). Ostry film i ostre zakonczenie... ale duzo jest filmow ktore mi sie podobaly. Za duzo by wymieniac. Chyba ze kiedys bedzie np temat "10 ulubionych filmow";)
SAW? :lol: Nie widziałam gorszego filmu. Oglądam, oglądam, a tu nagle scenariusz. Bezsens (:
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Wczoraj taki film jeden oglądałem "Cup of my blood" - horror. Nie żeby był jakiś rewelacyjny czy nawet straszny ale ładnie beret rysuje.
_________________ L is for LOVE, baby
O is for O yes I do
V is for VIRTUE, so I ain't gonna hurt you
E is for EVEN if you want me to
R is for RENDER unto me, baby
M is for that which is MINE
A is for ANY old how, darling
N is for ANY old time
_________________ "Gdy w Los Angeles widzą jakiegoś faceta w pięknym domu, zaraz mówią: "pewnego dnia, ja zamieszkam w tym domu". kiedy coś takiego ma miejsce w Dublinie, zaraz słychać: "pewnego dnia dopadnę tego drania!"
"Gorzej niż w piątkowy wieczór w Dublinie!"
co do dobrych komedii to nic nie przebije "Bruce Wszechmogacy"
a czy "The Simpsons" mozna zaliczyc do filmow?
_________________ "Gdy w Los Angeles widzą jakiegoś faceta w pięknym domu, zaraz mówią: "pewnego dnia, ja zamieszkam w tym domu". kiedy coś takiego ma miejsce w Dublinie, zaraz słychać: "pewnego dnia dopadnę tego drania!"
"Gorzej niż w piątkowy wieczór w Dublinie!"
a ja w ogole nie lubie dirty dancing:P bleh.. kicz..
a moze ktos lubi ogladac anime? jakies pelno metrarzowe np? ostatnio reklamowali Ruchomy Zamek Hauru w TV ze w kinach leci (ja ogladalem go pol roku temu). Fajny. Polecam. Tak samo jak "Ksiezniczka Mononoke", "Spirited Away", "Laputa - Zamek w chmurach", "Grobowiec Swietlikow"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum