mam problem bo nie wiem jakie przedmioty na jakim poziomie zdawać na kierunek prawa i farmacji
A sprawdzałaś w ogóle, jakie przedmioty i na jakim poziomie są wymagane na uczelniach, na które chcesz składać papiery? Z tego co wiem przedmioty na maturze powinno wybierać się raczej pod tym kątem.
mam problem bo nie wiem jakie przedmioty na jakim poziomie zdawać na kierunek prawa i farma
sis napisał/a:
A sprawdzałaś w ogóle, jakie przedmioty i na jakim poziomie są wymagane na uczelniach, na które chcesz składać papiery?
z pewnością nie sprawdziła, przecież to nie jest takie trudne, wchodzi się na określoną uczelnię, na którą marzy się by się dostać, zagląda się na wymagania i tam o dziwo są podane przedmioty, które powinny być zdawane na maturze, więc zamiast zakładać temat na forum poszperaj na stronach uczelni, które Cię interesują, albo zajrzyj do tego tematu i się w nim wypowiedz http://www.forumnasze.net...two-vt10981.htm
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum