Wysłany: 2008-04-18, 14:28
Nasza grupa pozornie łatwa. Z Austrią powinno pójść dość łatwo. Z Niemcami nico gorzej jest,ale na ostatnich MŚ byliśmy blisko remisu. A Chorwacja...Chorwacja to wg. mnie najtrudniejszy przeciwnik dla nas w grupie.
Najciekawiej zapowiada się walka w grupie C. Mam nadzieje,że na dwóch pierwszych miejscach znajdą Włochy i Holandia.
_________________ "Przypływy i odpływy Atlantyku
ruchy kontynentów,
położenie słońca i gwiazd...
To tylko część świata
nad którym panuję"
A co myślicie o takim zarabianiu na takim wydarzeniu jak Euro!? W TV, niekończące sie reklamy, produkty robione/opakowane pod Euro (nawet banki korzystają z Euro)! Czy to jest dobre dla sportu, przynosi sponsorów, a wiadomo, kasa jest potrzebna, czy jest to już przegięcie? Jestem ciekawy waszych opinii...?
A wczoraj daliśmy ciała z Macedonią, zremisowaliśmy 1:1 ale trzeba było sie liczyć że Leo Beenhakker wybrał skład 1. Dziś mecz z Albanią o godzinie 20:15 na TVP1.
Rumunia przegra wszystkie mecze w grupie C jedynie może zremisować z Holandią ale raczej nie, a mi się wydaję że z Niemcami przerąbiemy jakieś 2:1 z Austrią spokojnie nawet 4:0, a z Chorwacją to ja już nie jestem pewien ale raczej wygramy. Moim zdaniem w naszej grupie będzie tak:
1. Niemcy
2. Polska
3. Chorwacja
4. Austria
Jak będziemy drudzy w grupie to możemy grać z Czechami lub Portugalią.
Dzisaj będą mecze w grupach A zobaczymy kto wygra. A w niedziele 8.06.08 mecz z Niemacmi i Austria - Chorwacja
[ Dodano: 2008-06-15, 13:15 ]
No to z grupy już nie wyjdziemy przegraliśmy 1 mecz i 1 zremisowaliśmy (niesprawiedliwie). Przez Howart'a Webb'a nie wyjdziemy z grupy chyba że zdarzył by się cud Austria wygrała by z Niemcami np. 1:0 to my powinniśmy wygrać z Chorwacją 3:0. A 16 czerwca gra nasza grupa.
Polska piłka niestety jest cienka i nie da się tego ukryć... Brak nam klasy i zacięcia na imprezy o tak wysokiej randze... A jeśli chodzi o pierwszą 16 to ja nie wiem czy jest się czym jarać... Europa nie należy do szczególnie ogromnych kontynentów...
_________________ Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie.
co masz do powiedzenia a najlepszej drużynie świata - Włochach, i drugiej niewiele gorszej - Francji , dziś te drużyny będą walczyć jedynie o honor, bo z grupy i tak odlecą... żeby było zabawniej obydwie drużyny mają 1 punkt, jak każdy doskonale wie
Przecież włosi przechodzą dalej i mają 4 punkty z tego co wiem... BTW trochę dystansu...
_________________ Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie.
Przecież włosi przechodzą dalej i mają 4 punkty z tego co wiem...
Mają, ale zdobyli je dopiero po ostatnim meczu grupowym i dlatego, że Rumunia przegrała z Holandią. W momencie, kiedy naya pisała swoją wypowiedź Włochy faktycznie miały 1 punkt i walczyły o wyjście z grupy, podobnie jak Francja.
Co swoją drogą bardzo dobrze się składa, że jednak udało im się wyjść, bo w ten sposób drużyna włoska pomoże mi otrzeć łzy po porażce Portugalii
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum