Wysłany: 2008-06-02, 17:52 Jestem gruba.. chcę to zmienić
Słuchajcie od pewnego czasu mam pewien problem.. jestem trochę otyła. Tzn mam 179 cm zwrostu i ważę około 90 kg.. przy takim wzroście waga ta nie jest aż tak widoczne, jednak w niektórych partiach ciała jak brzuch czy uda jest widoczny "nadmiar".. nie miałam wczęsniej problemu z nadwagą.. od roku czasu jestem z chłopakiem i biorę tabletki antykoncepcyjne, które wspomagają apetyt. I może w tym też tkwi problem. Poza tym mój chłopak od pewnego czasu wręcz dobitnie mówi mi, abym coś z tym zrobiła.. I sama nie wiem co mam zrobić. Uwierzcie mi, próbowałam już diet teraz jakieś ćwiczenia i trochę słabo mi to idzie. Nie wiem już co mogę zrobić..
_________________ Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum