Oto moje 7 miesieczne odrosty!Nie dokrecam ich poniewaz za ok.miesiac scinam je!Po 3 latach zaczely mi ciazyc,a zwlaszcza w lecie nie mozna wytrzymac szczegolnie w pracy,a do tego problemy skorne z ktorymi borykam sie od samego poczatku!Do sciecia przygotowuje sie juz 2 miesiace bo jednak ciezko sie z nimi rozstac ale zapewne zawisna spiete na scianie jako amulet i talizman
ooooo meeeen jakie baty! cudowne...! ja tez scielam swoje po raz drugi ;p w piatek;p bo mi za ciepło w lecie... ale na tym napewno nie skoncze;p Dreadman obyś potem nie żałował
dzieki za komentaze...uwierzcie ze mi jest przeogromnie szkoda ich scinac,caly czas zmieniam zdanie i termin ichg sciecia ale sa plusy obciecia:w koncu pozbede sie chipsów z glowy,bede myl normalnie glowe,nie bedzie mi tak goraco,ulize se fajnie wlosy (tu oczywiscie drobny żart)!Biorac pod uwagę jeszcze jeden aspekt,a mianowicie taki,ze skończylem studia pedagogiczne i szukam pracy w zawodzie tak czy tak bede musial je sciac bo sami wiecie jak ograniczony jest nasz kraj i wiekszosc populacji,a pozatym w koncu i tak chyba bym je scial!Napewno jeszcze pochwale sie zdjeciem jak wygladaja w rece i na scianie!Pewno jak je zetne to wieczorami bede je szydelkowal bo juz do tego przywyklem,a moze jeszcze je doczepie bo napewno nigdy w zyciu ich nie sprzedam!P.S.nie do konca nie byly szydelkowane przez 7 miesiecy (nie dokrecalem ich tylko przez taki okres ale po dlugosci to codziennie musialem i musze dalej posturac przy nich)!Pozdrawiam
http://www.forumnasze.net...s-vt6194,60.htm
Zobacz chociażby na tych ostatnich zdjęciach, jak mi tam rozkosznie wiatr rozwiewa kudełki przy głowie, orangutanek jak się patrzy A niedokręcane były miesiąc ^^
no straszny,zaluj ze mojego nie widzialas!zdjecia sa od tylu wiec nie widac za dobrze ale uwiez mi jest lepszy od Twojego!Z reszta przygotowuje zbitek zdjec moich dreadow i wlosow przed zrobieniem dreadow aby je tu wrzucic!Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum