Panna_Nikt dziękuje
Dużo włosów pomiędzy możliwe ale nie przy każdym.
Może na weekendzie te spomiędzy powciągam do środka i dam zdjęcie, ale nic nie obiecuje.
Tylko nie wiem co zrobić z tym włosami przy skroni, uchu i z tyłu ja mam tak jakby na samym "rogu" tego jednego i nie wiem czy przyciąć te włosy po prostu czy je się da wciągnąć do środka. Taki mam mały dylemacik.
O warkoczykach myślałem ale takich przy samej skórze . Ale może dziś pójdę do koleżanki i mi zrobi na całej głowie nawet i takie króciutkie jak by były. Zrobie dam zdjęcie
Ładnie ci w tych dredzikach i do twarzy A tak zmieniając temat nad twoim zdjęciem pisało że wygrałam jakiś czek i kliknęłam na "odbierz nagrodę" i trzeba było wpiisać swój adres itp. czy to nie są żarty??
_________________ "Jeśli czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie aby udało ci się to osiągnąć"
Paulo Coelho
Pracuje nad nimi tylko nie ma mi kto doszydłować przy skórze te włosy których nie wziąłem wcześniej przy robieniu strasznie denerwuja i musze do kogoś iść żeby powciagał tylko że nikogo blisko nie ma. Trzeba kolezanke chyba zatrudnić...
sporo pracy przed Tobą, by doprowadzić te macki to ładu, więc zacznij jak najszybciej i przestań się obijać, a kompozycja na zdjęciu mnie rozwaliła xD już ktoś o tym wspomniał, ale rzeczywiście wygląda to jak pająk, który wygodnie rozłożył się na Twojej głowie
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Miałem dwie operacje na głowe <podejrzenie raka> i szew który tam miałem rozchodził mi się na boki. Nie miałem jak zaczesać tego wszystkiego do tyłu, a czapka nie mieściła mi się. Lecz nie martw się Panno_Nikt zapuszczam na nowo włosy ażeby zrobic sobie dready na całej głowie ale już nie samodzielnie. Jak zapuszczę będę szukał jakiegoś dreadmakera i będę miał na nowo tylko, że już na całej głowie bym chciał mieć od razu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum