bylo mi lyso o 4 nad ranem jak skoncyzlam rozczesywac nie umialam spac caly czas macalam sobie glowie i nie wierzylam ze tam ich nie ma :x 2 razy sie popłakałam :x ale mycie glowy = ORGAZM :x hyhy
po wizycie u fryzjera czuje sie taaaak taaak łyso
Wysłany: 2008-03-29, 15:55
hahaha zaraz po rozczaesaniu wygladalam zupelnie tak samo xD ale jak umylam to okazalo się, że kumpel przypadkiem przy skracaniu dreadow do rozczesywania zrobil mi tak swietna fryzure ze nie musialam łazić po fryzjerach
fakt, jest lyso, ale taaak lekko ;p
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
hahaha zaraz po rozczaesaniu wygladalam zupelnie tak samo xD ale jak umylam to okazalo się, że kumpel przypadkiem przy skracaniu dreadow do rozczesywania zrobil mi tak swietna fryzure ze nie musialam łazić po fryzjerach
ja miałam idealnie dłuugie wlosy za ramiona dosc sporo i od biedy tragicznie nie wygladało to ^^ no ale trzeba było jakś ogarnać
iii
wygląda to teraz tak :
sis napisał/a:
Łorany, ależ diabelnie Ci tego zazdroszczę ^^ Tego mi właśnie najbardziej brakuje - 10cio minutowego, zamiast 2godzinnego mycia głowy ;p
i tego dokładnego umycia głowy : ) spłukania calutkiego szamponu i wysuszenia głowy w ciagu 5 min ;x bezcenne
ale sa minusy nie martw sie ^ gdy opieram sie teraz o szybe w autobusie to mi strasznie twardo w dreadach było tak mieciuuutko ^^
krata90 napisał/a:
podziwiam że chciało Ci się rozczesywać dredy ;p
nie chcialo mi sie :x myslałam ze rzuce tym szydelkiem i pojde spac, jak ciagle bylo jeszcze z 40 - 30 dreadów, strasznie powoli ubywało ich, a rozplatywałam w 4 osoby ^ dobrze zbite już bbyły : >
Wysłany: 2008-04-03, 16:32
fajna fryzura ;p a co do twardych szyb w autobusie - to jeden z ogrooomnych minusow sciecia dreadow teraz czuje sie jakbym miala sobie głowe potrzaskać, a nie ;p
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum