W takim razie to na pewno nie jest wina płytki lecz twojego komputera. Mógłbyś podać swój sprzęt w tym rodzaj karty graficznej, lub systemu operacyjnego. Sprawdź czy masz zainstalowane najnowsze aktualizacje karty graficznej.
Wiesz co ja bym Ci radził kupić oryginała z KK bo jest tani, jak sie ma piraty to zawsze są jakieś problemy, wirusy, spy'e, itd. co Ci szkodzi za 20 zł kupić oryginała który się nie zepsuje, piracka płytka i tak długo nie wyciągnie rok minie i spali się czy zepsuje
_________________ Wróciłem, mam nadzieję, że trochę zmądrzałem
"Siedzą na drzewie dwa gołębie, jeden grucha, drugi jabłko"
piracka płytka i tak długo nie wyciągnie rok minie i spali się czy zepsuje
Nygga please. Równie dobrze oryginał może coś takiego odwalić. Mam pirackie VC od premiery, swego czasu była w czytniku 24/h i nadala dział bezproblemu. A kuzyn mój ma oryginał, który mu dzialać nie chce.
Oczywiscie, możliwe, że płytka jest błędnie wypalona, ale bardziej bym stawiał na specyfikację sprzętu.
Ja jednak stawiałbym na błędy z odczytem. Wydaje mi się, że podczas instalacji karta graficzna niewiele ma z błędami wspólnego. Może odtwarzacz ma już swoje lata i zaczyna mu odwalać? Bo płyta jest raczej dobra, skoro chodzi na innym kompie, a przez karte graficzną i inne podzespoły to gra może się najwyzej nie włączyć, ale zainstalowac się powinna. tak więc stawiam na to, że problem sprawia odtwarzacz
cd/dvd.
Wydaje mi się że masz rację miałem coś podobnego też mi się gra nie chciała instalować i kupiłem nowy odtwarzacz, tamten po prostu już był słaby, chciałem testnąć tą grę czy może mieć to coś z tym "odtwarzaczem" wspólnego, od razu wszystko się poprawiło "instalacja została zakończona pomyślnie" a więc zgadzam się z Sharkiem faktycznie dobrze by było kupić nowy napęd DVD.
_________________ Wróciłem, mam nadzieję, że trochę zmądrzałem
"Siedzą na drzewie dwa gołębie, jeden grucha, drugi jabłko"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum