Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 05:07, on 2008-06-29
Platform: Windows XP SP3, v.3264 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Unable to get Internet Explorer version!
Boot mode: Normal
i co mamy z tego wywnioskowac?^^ chyba tylko to ze chwalisz sie ze masz nero8, z tego co czytam są to normalne pliki, które włączają sie wraz ze startem systemu(tylko niektóre odbiegają od autostartu) dopisz co sie dokłądnie dzieje z Twoim komputerem.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Nie nie chwale sie Nerom8 tylko chodzi mi o to ze komp wlancza sie prawie piec minut,a to chyba nie jest normalne. A kompa mam od niedawna wiec nie wiem o co chodzi
Z tego, co jest napisane w Twoim poście, mogę wnioskować tylko tyle, że masz Nero 8, HijackThis i parę innych fajnych rzeczy. Nic więcej.
Podaj więcej szczegółów. Zwłaszcza interesuje mnie, co znaczy "wlanczać się", bo nie znam tego słowa, co każe mi podejrzewać, że mam duże braki w edukacji informatycznej.
_________________ Strong like the grass
Tall like a tree
Free like the wind
Eternally
Poprostu okolo pieciu minut laduje system. Teraz wiadomo o co chodzi? Dodam jeszcze ze skanowalem kompa Nortonem,Doctorem Spyware. Czyscilem tez system WashAndGo,TuneUp Utilities i Uniblue Registry Booster 2. Niestety nic nie pomoglo. Jezeli pisze niezrozumiale to sorki ale nie mam zbyt dluzej wiedzy komputerowej.
Aha. W sumie w użyciu jest podobne określenie: "włącza się", ale nie podejrzewałem, że o to chodzi.
Czy zatrzymuje się na dłużej na jakimś etapie uruchamiania się? Jeśli tak, to co wtedy widać na ekranie?
Od dawna tak długo startuje? Zainstalowałeś coś ostatnio?
_________________ Strong like the grass
Tall like a tree
Free like the wind
Eternally
A wiec zatrzymuje sie przy bootowaniu , zaraz potem robi sie caly czarny obraz na dosc dlugo, no i na zakonczenie zatrzymuje sie na "ZAPRASZAMY". w sumie trwa to okolo pieciu minut.
Defragmentowalem UltimateDefrag 2008.Co do sprzetu to:
Windows XP. SP3 Intel Celeron 1.50GHZ (400 MHZ), 512MB DDR2
Intel Graphic Media Accelerator 900
Dysk 60GB
Karta graficzna:Mobile Intel 915/GMS,910GML ExpressChipset Family
[ Dodano: 2008-06-29, 22:45 ]
Cos mi sie wydaje ze bez formacika sie nie obedzie?
format dysku albo jak masz oryginalną płyte to podczas włączania wsadz ją do napędu nacisnij dowolny klawisz i potem pokaze sie konsola, wcisniesz "r" i system zdalnie sie naprawi
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum