_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
myje podłoge miedyz czasie :dczytam PotoP i robie refera z gegry ;] no i ocyzwiscie miedzy tym wszystkim pisze na Forum no i pije jeszcze cole i gadam z Michałem (znanym wam jako Ktostaki)
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
siedze w szlafroku, obczajam cyberfoto.pl i gazete sport, słucham Everlasta, popijam kawe, staram się nie myśleć o tym, że musze wstać i pozmywać góre naczyń.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
_________________ nie w głowach nam psoty ani żarty, to nie my uczęszczamy na party, to nie my stosujemy używki, nie czyste zagrywki, nie mamy pojęcia co wkłada sie do fifki...
Wysłany: 2006-05-06, 14:34
Polecający: bierdonka
a ja sobie siedze , opierd* sie , pisze na gg z szatanem , słucham Ironów , pisze na forum czewy, przeglądam Polityke , pije herbate , aha .. miałam isc poodkurzać ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum