• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

karla  

Wysłany: 2007-12-17, 15:21   Co was najbardziej wkurza przed świętami?

Mnie na pewno wydawanie pieniędzy na te wszystkie potrawy, przede wszystkim nie lubie ubierac choinki ... :]
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
Znam tylko jeden obowiązek - kochać"

Albert Camus

End3r  

Wysłany: 2007-12-17, 20:03   

mnie najbardziej wkurza to ze wszedzie tych swiat jest pelno. po prostu gdzie sie czlowiek nie obejrzy widzi mikolaja, usmiechnieta rodzinke przy stole na plakacie, dziecko z prezentem, ludzie z zakupami swiatecznymi. niby wszystko pieknie ale cos w tym wszystkim mnie irytuje. moze to ze ludzie nagle udaja ze wszysko jest pieknie, wszystko to takie jakies sztuczne, ogolnie panujaca hipokryzja. chociaz z drugiej strony to dobrze ze ludzie potrafia na chwile zapomniec o zmartwieniach i usiazc razem w rodzinnym gronie. najgorsze jest jednak to jak ludzie skladajac sobie zyczenia z szelmowskim usmiechem przyklejonym do ust mysla zupelnie co innego.
Above us only sky

MissIndependent  

Wysłany: 2007-12-17, 20:11   

End3r napisał/a:
najgorsze jest jednak to jak ludzie skladajac sobie zyczenia z szelmowskim usmiechem przyklejonym do ust mysla zupelnie co innego.

o, to, to! rany, to jest chyba najważniejsza rzecz jakiej w świętach nie cierpię :suchy:

wkurzają mnie świąteczne porządki, bo jestem bałaganiarą :] i pieczenie ciast, bo nie umiem :luka: i to, że od końca listopada gdzie się obejrzę tam wszędzie świecidełka, choinki i mikołaje...

End3r  

Wysłany: 2007-12-17, 20:16   

no wlasnie, to mnie najbardziej dobija, tak moze i bym sie nawet cieszyl ze swiat i w ogole, ale te wszechobecne lampki, choinki i mikolaje od listopada po prostu nie daja zyc. i wszedzie te beznadziejne koledy ktorych nie cierpie ;P chyba ze te takie fajne radosne co zawsze na amerykanskich filmach sa - te lubie bo napawaja czlowieka optymizmem i checia do dzialania. a nie te nasze "cudowne" lulajze jezuniu czy inne smety.
Above us only sky

Panna_Nikt  

Wysłany: 2007-12-17, 20:50   
   Polecający: google

Łooo jej.

Nienawidzę sprzątania przed świętami,również bałagan to mój przyjaciel.
Nie umiem gotować,a jak mnie zmuszają to mnie cholera bierzę. Zawsze kończy się awarią jakiegoś urządzenia,lub spaleniem potawy.
W tamtym roku zamiast pierników wyszła mi spalona kiszka.Rozlało się po całej blasze,ale to inna bajka.
Nienawidzę tego ,że nie czuję świąt,a na pytania z uśmiechem od ucha do ucha muszę wymruczeć ,że wszystko cacy,a święta mnie wprost przenikają.
Nienawidzę,że muszę być dla wszystkich miła[bo przecież święta nie wypada sie kłócić],nie mogę dyskutować[bo święta,nie można się kłócić],nie moge się wypowiadać w pełni swojego zdania,a moje zdanie to krok od kłótni.
Przy życzeniach,mówię co innego,a myślę co innego.
Oo tak,to jest okropne.
Nienawidzę tych beznadziejnych łancuszków na gg,; 'to jest choinka szczęscia,wyślij ją...' bla blaaa.
Nie cierpię zrzędzenia babci i narzekania,że nic nie robie,a jak święta to powinnam pomagać w domu być miła ite de.
Nienawidze jak mi mówią; 'Dziecko nie czekaj,do 00 przecież i tak kot Ci słowa nie powie.Ani pies,ani co innego'.
A ja sobie czekam i mi to lotto ; p
Nienawidzę jak dostaję prezent, a ten ktoś się na prawdę starał i nie trafił w mój gust.Ja dziękuje,uśmiecham się i jest dobrze,a potem to pytanie 'czemu nie chodzisz w różowej bluzce którą dostałaś na gwiazdkę?'
Nienawidzę jak widzę piękny prezent,a kosztuje on 3 razy tyle ile mam na wszystkich do wydania.
Chodź kwestię prezentów mam już za sobą ; p

Noo chyba tyle xD
Sennego dnia w królestwie mroku...''

cosmo7  

Wysłany: 2007-12-18, 18:55   

Panna_Nikt napisał/a:
Łooo jej.

Nienawidzę sprzątania przed świętami,również bałagan to mój przyjaciel.
Nie umiem gotować,a jak mnie zmuszają to mnie cholera bierzę. Zawsze kończy się awarią jakiegoś urządzenia,lub spaleniem potawy.
W tamtym roku zamiast pierników wyszła mi spalona kiszka.Rozlało się po całej blasze,ale to inna bajka.
Nienawidzę tego ,że nie czuję świąt,a na pytania z uśmiechem od ucha do ucha muszę wymruczeć ,że wszystko cacy,a święta mnie wprost przenikają.
Nienawidzę,że muszę być dla wszystkich miła[bo przecież święta nie wypada sie kłócić],nie mogę dyskutować[bo święta,nie można się kłócić],nie moge się wypowiadać w pełni swojego zdania,a moje zdanie to krok od kłótni.
Przy życzeniach,mówię co innego,a myślę co innego.
Oo tak,to jest okropne.
Nienawidzę tych beznadziejnych łancuszków na gg,; 'to jest choinka szczęscia,wyślij ją...' bla blaaa.
Nie cierpię zrzędzenia babci i narzekania,że nic nie robie,a jak święta to powinnam pomagać w domu być miła ite de.
Nienawidze jak mi mówią; 'Dziecko nie czekaj,do 00 przecież i tak kot Ci słowa nie powie.Ani pies,ani co innego'.
A ja sobie czekam i mi to lotto ; p
Nienawidzę jak dostaję prezent, a ten ktoś się na prawdę starał i nie trafił w mój gust.Ja dziękuje,uśmiecham się i jest dobrze,a potem to pytanie 'czemu nie chodzisz w różowej bluzce którą dostałaś na gwiazdkę?'
Nienawidzę jak widzę piękny prezent,a kosztuje on 3 razy tyle ile mam na wszystkich do wydania.
Chodź kwestię prezentów mam już za sobą ; p

Noo chyba tyle xD

I ja muszę się zgodzić całkowicie. Chociaż jedno jest dobre w świętach - mam wolne!! Zawsze to trochę odpoczynku. Choć najbardziej mnie wkurza to, że w święta odczuwam największy smutek przez utratę bliskich. Jakoś ie uśmiecha mi się spędzać świąt w 2 osoby... taki los... Wolałabym żeby świąt nie było.

Beatrix21  

Wysłany: 2007-12-19, 11:35   
   Polecający: Google =D

Przed świętami najbardziej nie lubię : kupowania prezentów jeśli nie wiem co mam kupić, tłumów w sklepach i wszelkich środkach transportu, sprzątania i gotowania.

karla  

Wysłany: 2007-12-19, 12:30   

MissIndependent napisał/a:
wkurzają mnie świąteczne porządki, bo jestem bałaganiarą
u mnie jest identycznie :]
Panna_Nikt napisał/a:
mnie tez to denerwuje :/ ale niektorzy ludzie w to wierzą ... :/
Beatrix21 napisał/a:
Przed świętami najbardziej nie lubię : kupowania prezentów jeśli nie wiem co mam kupić
i jeszcze te myslenia , co mamy kupic , czy komus sie to spodoba , itp. :luka: a jak juz sie zdecydujemy , to ta osoba szczerzy usmiech , a w glebi duszy pewnie mysli : jaki glupi prezent...
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
Znam tylko jeden obowiązek - kochać"

Albert Camus

jimson 

Wysłany: 2007-12-19, 12:43   

przed jest spoko ale po trzeba zmywac po wszystkich :P

aisak  

Wysłany: 2007-12-20, 13:31   

ja nie mogę znieść tych wszystkich piosenek przed świątecznych co chodzą w radiach od 1 grudnia non stop, idzie oszaleć, rozumiem że tydzień wcześniej ale nie miesiąc Boże!! , plakatów na bilbordach o świętach,ich ucieszone sztuczne miny!

misiuuu  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2007-12-20, 13:35   
   Polecający: Przeznaczenie ? ;>

ZAKUPÓW ŚWIĄTECZNYCH...
Grr... <; |
/ \
|
|
KRÓTKO I ZWIĘŹLE. xD

...

rebeliant  

Wysłany: 2007-12-20, 19:50   

ja nienawidzę jak się nudzić po to mnie wkurza po mam zawsze energie na wszystko :)

zbych1112  

Wysłany: 2007-12-20, 20:50   

karla napisał/a:
Co was najbardziej wkurza przed świętami?
Mnie wkurza to, że przez 2 miesiące słyszę o świętach i o tym jak to ja powinienem się wspaniale czuć. Ale staram się na to nie zwracać uwagi.
To, co się przed nim nie chowa"

J. W. Goethe

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2007-12-22, 12:26   
   Polecający: google

Cytat:
Co was najbardziej wkurza przed świętami?

to ze ich nie czuje, jak bylam mlodsza to sie ciesyzlam ze swiat teraz mi to zwisa, denerwuje mnie to ze nie moge odwiedzic znajomych bo 'nie wypada' i okien nie lubie myc :D [zawsze przed siwetami mnie to denerwuje w ciagu calego roku mi to nie przeskzadza : p ]

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

Katharsis  

Wysłany: 2007-12-22, 13:13   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

Nienawidze wypisywac kartek swiatecznych. I juz nie pisze, bo chrzescijaninem nie jestem... dopoki nikt nie jest zawiedziony, to jest ok. Kartki swiateczne adresowane do mnie tez nie maja dla mnie duzego znaczenia... milo, ze ktos pamieta, szkoda, ze tylko w gwiazdke.

Nienawidze porzadkow swiatecznych. Jest wolne, ok, z checia posprzatam... ale dlaczego mam to zrobic w przeciagu dwoch dni, skoro mam dwa tygodnie wolnego? ;/

Koledy. Wszedzie te koledy, co roku te same ;/ "Last Christmas I gave my heart"... manifestacyjne slucham w dni swiateczne tylko black metalu ;)

Wszechobecny kicz. Swiecace reniferki, piecioramienne gwiazdy na oknach (swoja droga, widzialem w Quickborn kilka swiecacych gwiazd "wplecionych" w kolo... powieszonych do gory nogami, mistrzostwo :D ), pelno lampek... chcecie, to miejcie sobie, ale wara od mojego pokoju :/ ehm, doszlo do tego, ze matka ustawia mi ozdoby w pokoju pod moja nieobecnosc :P OK, jezeli brakuje jej tych balwankow w moim pokoju do szczescia, to niech sobie beda ;)

Odpowiedz do tematu