Ja jak bym mógł to bym zapewne siedział przed kompem cały czas. Życie codzienne na to nie pozwala. I bardzo dobrze, ze nie pozwala Oj, kiepsko by ze mną było...
_________________ "Cóż najtrudniejsze z wszystkiego?
A prostym wydaje się zgoła:
Dojrzeć spojrzeniem własnym
To, co się przed nim nie chowa"
Zależy w jakim kontekście na tym patrzymy.Jeżeli sieć to dla Ciebie nasza-klasa,fotka itp, to 2h raczej przejęcie.Jeżeli sieć to dla Ciebie kopalnia wiedzy, w którą się zagłębiasz i czytanie newsów ze świata, to 2 godziny to zdecydowanie normalne
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewnościAlbert Einstein
w wolne dni komp chodzi non stop ... w czasie szkoły , jak przychodze o 16 do domu to juz tak do połnocy spokojnie ;]
moj rekord .. nie pamiętam ale chyba był taki , po nocach nie siedze ale zdarzyło mi sie raz siedziec do 4 nad ranem gadając z kolega na gg , pamiętam przegadalismy 8 godzin z przerwami na siku ;]
wychodzimy na jakichs popieprzonych maniaków;]
hehe, dokładnie tak samo mogłabym napisać ^^. i faktycznie nawet do 3-4 też mi się zdarza siedzieć. uzależniona jestem chyba. -.-
_________________ so if you love me let me go,
if i`m alone i cannot hate.
my smile was taken long ago,
if i can change i hope i never know.
Nawet? ;D
Ja rzekłabym, że to "tylko do", już parę razy w ostatnich dniach zdarzało mi się życzyć na forum dobranoc w okolicach 6-7 rano ;]
często siedzę do 1-2, jak później to moja mama przychodzi do pokoju i zaczyna mnie opieprzać, że noc, że prąd, że później śpię do 12 blabla. więc nawet gdybym chciała to nie mogłabym do rana ; P.
bro napisał/a:
i dobrze, bo co za dużo to nie zdrowo, człowiek się uzależnia :p
Ja miałam przymusowy odwyk przez rok akademicki, ale w weekendy się nadrabiało ^^ generalnie, jeśli jest co robić, to siedzenie do wczesnych godzin porannych dziwnym nie jest
Ojj czasem mi się zdarza siedzieć 9 godzin przy necie, a raz jak miałem 16 lat siedziałem od 7.00 rano do 4.00 (był Nowy Rok) Ale głowa to mi bolała jak nic...
Jak usiądę, to na minimum 3 godziny... Internet, uzależnienie. =]
_________________ Pieniądze szczęścia nie dają, lecz każdy chce to sprawdzić osobiście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum