Wysłany: 2007-06-28, 07:43
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Hmmm.. Lezenie , spanie , ogladanie TV , spacery z moja przyjacilka albo z facetem , hmm bieganie z moim psem , ogladanie filmow na kompie , gadanie na gadulcu , chodzenie po centrum handlowym i smianie sie z lasek ktore szukaja sponsorow ( dla mnie to glupota jak 14 letnia laska zaklada mini i maluje sie i wyglada jak jej matka albo jak starsza siostra ) no i jazda na rowerku , czasami jak juz naprawde nie mam co robic to porzadek w pokoju noooo i najwazniejsze pisanie esow
W wolnym czasie lubię grać na gitarze, robić zdjęcia, spotykać się ze znajomymi, siedzieć na necie, czytać książki, zimą na desce pojeździć, latem żagle.
lozko,lozko i jeszcze raz lozko <lenic sie na lozku zeby nie bylo>!a do tego popcorn cola Qmpela do pogaduch i jakis film achhh xD a jak mam cichce dni to ksiazka albo jakis dluuugi spacer
_________________ bez najmniejszych szans w pijackim szale rujnując cały świat... ^^
zależy od pogody i od tego, czy coś się dzieje ciekawego w okolicy. Jak się nawinie jakiś koncert fajny to się pójdzie z ekipą, jak nie to na piwko. Albo w weekendy do jakiegoś klubu zawsze można skoczyć Najlepiej spędza się czas organizując coś spontanicznie
Dziękuję mu i chwalę go
każdym życia momentem.
Dlaczego przystajecie na własne lenistwo? Życie mamy tylko jedne i nie należy spędzać go z poduszką na swoim ulubionym łóżeczku. Hmm? Kocham sztukę. Malarstwo, muzyka. Sport!!!!! I co najważniejsze spotkania z przyjaciółmi. Z rodziną... Poznawanie nowych znajomości. Nie chodzi mi tu o meliny, ''impry'', po prostu ''na luzie''. Nienawidze dyskotek itp. Co o tym sądzicie?
ojej lubie sie lenic xD ale lubie rozwniez jazde na rolkach i kooocham tanczyc
donia7zur napisał/a:
Nie chodzi mi tu o meliny, ''impry'', po prostu ''na luzie''. Nienawidze dyskotek itp. Co o tym sądzicie?
coz moje zdanie na ten temat jest roznorakie,bo jesli ktos nie lubi wielkich imprez to ok...jasne,ze fajnie jest byc na ognisku z przyjaciolmi gdzie kazdy kazdego zna a muzyka nie zaglusza rozmow ale co do dyskotek to raz na jakis czas lubie isc na impreze do klubu <w ktorym panuje jako taki "poziom" a nie melina,fakt faktem,ze wszedzie znajda sie ludzie,ktorzy bede odwalac krzywe akcje,ale to juz margines w koncu w zadnym klubie nie bedzie "idealnie">
_________________ bez najmniejszych szans w pijackim szale rujnując cały świat... ^^
No ale, jakby się tak cofnąć w przeszłość... To bym powiedziała, że lubię oglądnąć TV lub też zmyknąć na hamaczek z czymś miłym w ręce lub i bez tego Kocham mój hamak z gałązkami brzozy spadającymi mi na twarz ^_^
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Wysłany: 2007-08-17, 19:54
Polecający: Google =D
Ja uwielbiam spędzać wolny czas przede wszystkim na spaniu ale to chyba standard
Poza tym lubię to co każdy przeciętny człek : czytać , oglądać film "Kevin sam w domu" po raz setny w naszej kochanej polskiej telewizji, przesiadywać na tym forum oczywiście, spotykać się ze znajomymi, leżeć plackiem na łące i rozmyślać o całym tym zwariowanym świecie, pisać listy, słuchać muzyki i tańczyć jak jestem sama i wiele wiele innych przyziemnych rzeczy
_________________ .:: In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on ::.
Zależy w jakim jestem humorze. Lubię posłuchać muzyki bądź poczytać książkę, albo spotkać się ze znajomymi w barze bądź na dyskotece. Lubię też pójść do mojej przyjaciółki na pogaduchy(wtedy 5 godz nie nasze ). Czasami lubię pójść na spacer a kiedy były studia często chodziliśmy ze znajomymi nad jeziorko, które znajduje się w naszym miasteczku/ osiedlu akademickim.
_________________ Była to jedna z tych nocy, w których nie ma nadziei na świt.
Wysłany: 2007-08-17, 21:27
Polecający: google
Aaa to w wielkim stopniu zależy od tego w jakim jestem nastroju, no i od pogody rzecz jasna. A że nastroje mam zmienne z regóły... Jak się jest przyjaźnie nastawionym do otoczenia to sie wybywa do przyjaciół na pogaduchy, czyta książkę, rysuje, po szkle maluje, jeżeli nie to się zamyka w pokoju i słucha muzyki i koi nerwy. Oprócz tego szpera się po internecie, męczy kota albo śpi.
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum