spotykam się z moimi przyjaciólmi ..czytam książki,oglądam filmy na dvd,spacery,"skrobię na papierze wiersze..aerobik..niestety mam malo czasu ostatnio,gdyz studiuje zaocznie, wiec co drugi weekend jestem na uczelni a w tygodniu praca..chcialabym miec wiecej czasu na wyjscia do teatru,wycieczki chociaz kilkudniowe itd..
_________________ A w sercu oddech gwiazd i anioły w moich snach..
heh... chciałabym mieć wolnego czasu odrobinę więcej, bo ostatnio rzeczywiście mi go brakuje ale kiedy jest, to spotkania ze znajomymi w ulubionej kawiarni, kino, teatr, filmy na dvd, książki, strzelnica, rower, sen
_________________ Potrzeba dwóch lat, aby nauczyć się mówić; pięćdziesięciu, aby nauczyć się milczeć.
Ojjj lubię robić masę rzeczy!
W lato, basen albo imprezka na plaży.
Zimą, jakiś przytulny pub albio gorąca dyskoteka.
Wiosną zaś lubię wszystko.:D
A w jesień wolę posiedzieć na domówce, albo sama w domku
z gorącą czekoladą i pooglądać TV.
_________________ Dziś nad światem zmienił ktoś, nieba błękit w chmur atrament ,
jakby pragnął deszczem swą opowieść snuć. Pierwsza kropla na mą dłoń .
Ludzie kryją się w zaułkach, gubiąc gdzieś po drodze sens deszczowych słów.
Filmy i seriale, czasem książki. Aktualnie staram się przestawić na coś bardziej produktywnego, na przykład chciałbym się w końcu nauczyć porządnie programować.
_________________ Unless I'm wrong, which, you know, I'm not...
człowiek honoru napisał/a:
ja nawet jak dobije do 600postów odczekam kolejny miesiąc i dopiero wtedy bede starałs ie o niebieskosc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum