hmm, zalezy od dnia ;] jak chce sie wydładowac bo dzien był zły, to ide na łyzworolki ;] jesli dzien był zajefajnie fajny spotykamy sie ze znajomymi i konczy sie jeszcze lepiej, jesli mam doła wole go spedzic sama w swoim pokoju ;] (jak dzis)
_________________ "Raz łapię chwile te słodziutkie, choć krótkie. Innym razem te bezpowrotne i ulotne."
jedząc
żartuje, nie wiem ostatnio za bardzo, co to wolny czas, ale najczęściej chodzę na spacery, na piwo, słucham muzyki i czytam książki. czasami jak mnie coś trzaśnie, to gotuję lub sprzątam.... lub wyciągam kredki i maluje jakiś bohomazy ;]
_________________ "The memories are bittersweet
Good times we can't repeat
Those days are gone and we can't never get them back "
Ja to zwykle przed komputerem albo przed telewizorem:P Jednak jak mam wiecej czasu to lubie wyjść na piwo ze znajomymi lub do kina, jesli uda mi sie odlozyc troche pieniedzy, bo dzis to jednak nie maly wydatek...
to zależy od dnia, nocy, mojego nastroju, humoru, podejścia - lubię czas raz spędzić kreatywnie, ze znajomymi, na koncertach, przesiadując u nich, a następnym razem leniwie, sennie, najlepiej radując się drzemką, kiedy indziej w grę wchodzi tylko komp, by posnuć sobie różne plany z ludźmi daleko, daleko ode mnie ^^
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum