na zielonej trawce owszem, ale bez piwka, za to z ogromną czekoladą, waflami ryżowymi i z książką
a jak jest zimno - wbić sie do kogoś na pgaduchy, urzadzic spontaniczny melanż albo połazic po sklepach
Przy vódce.
Nie no żartujem....hmmm... co ja lubię? Koś mi powie?
Coś by się znalazło, na przykład siedzenie na kompie, siedzenie na ławeczce z kumplami (choć żaden ze mnie blokers ) i pare tam innych rzeczy jeszcze.
Lubie robić te wszystkie rzeczy, które wydają się dla mnie interesujące
Np. spedzanie czasu ze znajomymi, to na pierwszym miejscu, rozwijanie zainteresowań to na drugim miejscu, a na trzecim jest to, co musze robić, a na co mnie nie starcza "zwykłego" czasu i poświęcam swój wolny ;p
Wysłany: 2007-03-26, 16:19
jesli mam wolny czas - weekend - to (jak mi sie uda) spedzam go ze znajomymi, kulturatywnie rozmawiajac, ewntualnie siedze przed kompem. przewaznie jednak wolny czas spedzam pijac alko (weekend) na tygodniu komp
pozdro
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
Ja spędzam wolny czas na ogladaniu filmów badz czytaniu ksiązek... czasem zawieszam sie przed kompem ... no a wieczory to spedzam zazwyczaj ze znajomymi
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum