Google. Zajmuje pierwsze miejsce jak się wpisze "forum ogólnotematyczne".
Szukałem normalnego lub niezwykłego forum, a znalazłem i jedno i drugie.
Ze mną było dokładnie tak samo. Pierwsze forum na jakie trafiłam. A teraz wracam tu po długiej nieobecności [po zdanej maturze ]
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
Na forum na którym jestem juz prawie 3 lata, zaczęło się robić nudno i postanowiłam znaleźć sobie jeszcze jedno. Po wielu wybrzydzaniach i rezygnacjach z kolejnych for, pan google podsunął mi to.
któregoś dnia nie mogłam jak zwykle zasnąć, wpisałam w google "forum" i wyskoczyło to jako jedno z pierwszych. weszłam, napisałam cośtam apropo dreadów (jeszcze niezarejestrowana) a potem mi się przypomniało, następnego dnia tu wróciłam zarejestrowałam się i... oto jestem ^^ powiększyłam grono naczelnych spamerów
google > forum.
dobra, żeby nie było, że za mało znaków dodam, że szukałam miejsca, w którym mogłabym poznać kolejnych nowych ludzi online, a niekoniecznie kręcą mnie fotki, sympatie, yyy i takie tam ^^, więc postawiłam na forum jakieś. od wczoraj na to ^_^.
_________________ so if you love me let me go,
if i`m alone i cannot hate.
my smile was taken long ago,
if i can change i hope i never know.
Ja trafiłem tutaj z pewnej stronki http://www.gry11.pun.pl
Za bardzo nie chciało mi się tam pisać postów ponieważ tamto forum jest małee
Ale gdy w opisie portalu zobaczyłem adres waszego forum postanowiłem zobaczyć
Okazało się że forum jest bardzoo duuuuuże i odrazu powiedziałem sobie!
REJESTRUJE SIĘ!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum