[Dzisiaj 22:17] Anka_DD: Jóga mejks dis spam... bat szi hejts it eny eksplejn?
[Dzisiaj 22:18] Jóga: łaj nołbadi is geting eksajted abałt maj fotos?
[Dzisiaj 22:18] black C.: jak to nikt???
x e [Dzisiaj 22:23] Psycho Krusher: łot fotos?
[Dzisiaj 22:24] sis: in ałur Album, dir Pi Kej ^^
[Dzisiaj 22:24] black C.: w albumie
x e [Dzisiaj 22:26] Psycho Krusher: Łiiiii, gona czekitałt!
[Dzisiaj 22:31] Anka_DD: najs najs
x e [Dzisiaj 22:33] Psycho Krusher: End łer dat foto łos tejken egzakly?
[Dzisiaj 22:37] Anka_DD: oł aj didynt noł ju ken ed e koments lol
x e [Dzisiaj 22:39] Psycho Krusher: aj łos asking Jóga aksziualy ;p
[Dzisiaj 22:41] Jóga: in Prag, czech repablik in de szarka walej
[Dzisiaj 22:41] Anka_DD: aj noł
[Dzisiaj 22:47] Anka_DD: Jóga aj ansłerd tu jur kłeszczyn ander maj pikczer
x e [Dzisiaj 22:51] Psycho Krusher: tudej SB iz wery fany plejs ^^
Czuję się z tym okropnie. Nawet słowami dj'a nie umiem się przejąć. Postanawiam poprawę. Słowo.
Cytat:
[Dzisiaj 0:51] kanarinho18: on tak działa na ludzi... bardzo denerwująco ;]
[Dzisiaj 0:52] Anka_DD: tylko nie na sis <rozglada sie czy sis nie patrzy>
[Dzisiaj 0:52] Anka_DD:
x e [Dzisiaj 0:53] sis: patrzy
[Dzisiaj 0:53] dj RKNZ: Nie bez powodu, po prostu od razu Cię przejrzałem. A denerwujecie sie, bo wiecie, że mam rację.
[Dzisiaj 0:53] kanarinho18: akuku
[Dzisiaj 0:54] Anka_DD: sis oops / dj nie denerwuje sie tylko irytuje a to roznica
x e [Dzisiaj 0:54] sis: póki co nie widzę powodów, aby denerwować się na dj'a, pokusiłabym się nawet o stwierdzenie, że zdążyłam go już polubić, jest czarujący
[Dzisiaj 0:54] dj RKNZ: Nie działam na sis? Sprawdzimy. Kto ma dredy ten brudas.
x e [Dzisiaj 0:55] sis: pff
[Dzisiaj 0:55] kanarinho18: o bosz.....
[Dzisiaj 0:56] Anka_DD: :x
[Dzisiaj 0:56] kanarinho18: kto jest dj ten smierdzi kałem pakistanskiej krowy
x e [Dzisiaj 0:56] sis: cóż za inwencja
[Dzisiaj 0:57] dj RKNZ: sis nie przejełaś się, dlaczego? Przecież obraziłem Twoją podkulturę.
[Dzisiaj 0:58] kanarinho18: moze dlatego, ze ma gdzies takie wypowiedzi?
[Dzisiaj 1:00] dj RKNZ: Ale czemu ma gdzieś? Czyżby wiedziała, że jest czysta i słowa na sb jej nie ubrudzą?
x e [Dzisiaj 1:01] sis: moją co? xD ach, tak, przepraszam, nie zachowałam się <przejmuje się>
x e [Dzisiaj 1:01] sis: tak dobrze, czy mam się przejąć bardziej?
[Dzisiaj 1:01] kanarinho18: nie wiem jaki tok myslenia ma sis, ale ja bym sie nie przejął słowem głoszonym przez Ciebie
[Dzisiaj 1:03] dj RKNZ: sis, nie kupuję tego, więcej życia, więcej emocji, no. Ty nawet przejąć się nie umiesz!
[Dzisiaj 1:03] dj RKNZ: Jakoś mnie to nie dziwi kanarinho, że Ty czegoś nie wiesz.
x e [Dzisiaj 1:03] sis: przpraszam. ja się poprawię <naprawdę się przejmuje. łomatko, jak się przejmuje> starczy?
[Dzisiaj 1:04] kanarinho18: oh dj twoja ynteligencja mnie przerasta
[Dzisiaj 1:05] dj RKNZ: Sis bądz jak matka urukhaja ;>
[Dzisiaj 1:06] dj RKNZ: Ciebie Kanarinho każda inteligencja przerasta.
x e [Dzisiaj 1:06] sis: oka ;] grrrrrrrrr! argh! <nagły, szaleńczy wybuch egzaltacji>
[Dzisiaj 1:09] dj RKNZ: Przejęłaś się, dredonoszę Cię nie wykluczą z Waszej kochającej się pośmierdującej wspólnoty. ;>
Łiiii! Jest dla mnie jeszcze jakaś nadzieja!
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
cała historia Ptaqa, nie możecie tego ominąć!! sensacja!!
Cytat:
[Dzisiaj 22:07] sis: nie wiedziałam, że nasz Ptaq jest taki niewdzięczny: [Dzisiaj 22:05] Lublinos: no tak porzucil forum nasze a mnie zdracil. Swojego przyjaciela
[Dzisiaj 22:08] BabciaKartoflanka: no tak, cicha woda brzegi rwie ... :p
x e [Dzisiaj 22:09] bro: zdrada, zdrada, zdrada! podstępne zimne oczy gada!
[Dzisiaj 22:09] Lublinos: a wiecie czemu opuscil nas
[Dzisiaj 22:09] sis: rozczarowałam się. chyba odejdę z forum
[Dzisiaj 22:10] sis: czemu? czemu? pikantne szczegóły!
x e [Dzisiaj 22:10] bro: hmm, ale Ptaq to nie gad
[Dzisiaj 22:10] zbych1112: Spektakularne odejście? Masowe? ^^'
[Dzisiaj 22:10] BabciaKartoflanka: sis, nie odchodz ! co my bez Ciebie poczniemy !?
x e [Dzisiaj 22:11] bro: najpierw Ptaq musi nas opuścić
[Dzisiaj 22:11] sis: <na stronie>nie ma to jak skuteczna manipulacja</na stronie>
x e [Dzisiaj 22:11] bro: i zdradzić nas, przyjaciół swych!
[Dzisiaj 22:11] BabciaKartoflanka: hehe
x e [Dzisiaj 22:12] bro: to co z tymi szczegółami?
[Dzisiaj 22:13] Lublinos: wiecie czemu
[Dzisiaj 22:13] Lublinos: zgadujcie
x e [Dzisiaj 22:13] bro: nie wiemy, ale Ty wiesz, oświeć nas, o promyku mądrości!
[Dzisiaj 22:13] BabciaKartoflanka: no nie wiemy, ale nam powiesz
[Dzisiaj 22:14] BabciaKartoflanka: pff, beszczelny, zgadywac nam kazuje
[Dzisiaj 22:14] Lublinos: bo glowny admin zabral mu moda... A to dlatego ze przeklinal, bluzgal ...
[Dzisiaj 22:14] black C.: o co chodzi????
x e [Dzisiaj 22:14] bro: niech jutrzenka mądrości wzbije się nad ciemny ląd nasz!
[Dzisiaj 22:15] BabciaKartoflanka: Ptaq przeklina ?? bluzga ?? a taki spokojny sie wydawał ...
[Dzisiaj 22:15] Lublinos: ale to jeszcze nie koniec. Ptaq byl na poczatku dobry ale pisal cos o swoim nowym forum. Easy Rider glowny admin e-gracz pisal do niego zeby przestal pisac o tym forum a on nadal swoje
x e [Dzisiaj 22:15] bro: bo on zuy jest, tutaj się zmienił
x e [Dzisiaj 22:16] bro: o ja, no to teraz muszę go wywalić ze znajomych na naszej klasie, takie złe rzeczy czynił
[Dzisiaj 22:17] Lublinos: I potem ostatni jego post...Odchodze. Mam gdzies te forum. Nie dostane tu admina no to trudno. Sam bede adminem na swoim.
[Dzisiaj 22:17] BabciaKartoflanka: prawdziwa historia Ptaq, zapiszcie to gdzies, to mzoe byc wiekopomna chwila ^^
x e [Dzisiaj 22:18] bro: i słowo się stało
x e [Dzisiaj 22:18] bro: słowny chłopak jakby nie patrzeć
[Dzisiaj 22:18] zbych1112: I dopioł swego ten Ptaqu. Smutna historia... chlip...
[Dzisiaj 22:19] BabciaKartoflanka: no no ;p jak powie tak zrobi ;p
[Dzisiaj 22:19] black C.:
x e [Dzisiaj 22:19] bro: czemu smutna? wszystko dobrze się skończyło, miał swój cel, podążył za nim patatajem i wygrał
[Dzisiaj 22:19] Lublinos: ale mam nadzieje ze sie zmienil i ze przeprosi adminow za bluzgi. Ja znalem go od tej dobrej strony. Byl mily sympatyczny
[Dzisiaj 22:19] BabciaKartoflanka: zbych nie płacz !! ;p nie wypada , jestes juz duzym chłopcem ;p
x e [Dzisiaj 22:20] bro: człowiek sukcesu bez mała
[Dzisiaj 22:21] Lublinos: no mowie wam. mam nadzieje ze tylko przeprosi adminow no i oczywiscie mnie elcampa
_________________ "Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty!!"
Piszczałka
Dzisiaj 22:26] Lublinos: i wtedy odszedl i slad po nim zaginol. Ale powiem szczerze ze z niego dobry mod byl. Dobrze chronil forum przed atakami i nie tylko
[Dzisiaj 22:26] bro: a w tle "Gdzie są moi przyjaciele, Ci spamerzy z tamtych lat"
x e [Dzisiaj 22:26] BabciaKartoflanka: bro <looooooooooool> ^^
[Dzisiaj 22:27] bro: szkoda, że World Trade Center nie wpadło na to, że on tak dobrze chroni...
lol ^^
_________________ "Raz łapię chwile te słodziutkie, choć krótkie. Innym razem te bezpowrotne i ulotne."
Plastik NIE jest fantastik.
Ostatnio zmieniony przez BabciaKartoflanka 2008-08-08, 08:08, w całości zmieniany 1 raz
Dzisiaj 22:30] Lublinos: aha czyli spam. przeklinanie, wiesz Ptaq rozdawal ostrzerzenia. On byl po prostu szybki. Przegladal chyba wszystkie posty
[Dzisiaj 22:30] bro: a tak, bo to polski Ptaq!
[Dzisiaj 22:31] bro: co to są ostrzerzenia?? to ma jakiś związek ze strzygami?
[Dzisiaj 22:31] Lublinos: nawet ja nie moglem byc szybszy niz on jak to moderator
[Dzisiaj 22:31] Lublinos: nie po prostu mosialbys byc na naszym forum
[Dzisiaj 22:32] black C.: wzruszająca historia...
[Dzisiaj 22:32] bro: spidy gonzalez, jak nic || wiesz co, to stawia Ptaqa w bardzo dobrym świetle, myślę że go nadal kochasz...
Ptaq - najszybszy rewolwerowiec na Dzikim Zachodzie i jednocześnie podły, niewdzięczny kochanek! Tylko u nas! Takie są fakty xD
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
[Dzisiaj 22:45] Lublinos: on mnie zostawil. Cieszę sie z jego przyszlosci ale on mi nawrzucal pare przykrych slow. Oh bro do placzu mnie zmusiles
[ Dodano: 2008-08-10, 17:18 ]
Cytat:
[Dzisiaj 15:33] kanarinho18: powinno byc kilku ewenementów, to zawsze przyprawia w ostrosc dyskusje i mozna sie bardziej wykazac w potyczce słownej(jednak zgodze sie, iz wulgaryzmy nie powinny byc tolerowane)
[Dzisiaj 15:39] zbych1112: No przecież jest PK Wystarczy
x e [Dzisiaj 20:58] Sol: cześć zielona chuda małpo ^^
[Dzisiaj 21:03] BabciaKartoflanka: Sol a to do kogo miało byc ?? ;p
[Dzisiaj 21:04] Psycho Krusher: no napewno nie do mnie
[Dzisiaj 21:05] Colorblind: łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D witaj Sol ;D
x e [Dzisiaj 21:05] Sol: czy muszę dalej tłumaczyć? ^^
[Dzisiaj 21:06] Colorblind: trzecie słowo w Twoim powitaniu mnie urzekło^^
[Dzisiaj 21:07] BabciaKartoflanka: nie ^^
[Dzisiaj 21:08] Psycho Krusher: no i wyjasniło sie. To Color jest zieloną chudą małpą ^^
[Dzisiaj 21:10] Colorblind: tylko Sol może tak do mnie pisać, o ;p
[Dzisiaj 21:13] Psycho Krusher: dobra, puszysta czerwona jaszczurko
x e [Dzisiaj 21:13] Sol: xD
[Dzisiaj 22:54] zbych1112: Idę sobie wyczyścić skałki.
[Dzisiaj 22:54] Anka_DD: ze co?
[Dzisiaj 22:55] Anka_DD: ze zeby niby?O.O
x e [Dzisiaj 22:56] Psycho Krusher: Wypolerować kamyczki?
[Pon 23:02] Anka_DD: wy tak juz chyba macie z tymi skalkami ha?
x e [Pon 23:05] Psycho Krusher: Takie geologiczne zboczenie
Pią 23:01] Colorblind: no i słusznie prawisz, zresztą zdrobnienia staropolskie są teraz takie mtv!
x e [Pią 23:04] sis: jak "chudziaczku"? czy raczej "dziadu"?
[Pią 23:06] Colorblind: zdrobnienia jak 'chudziaczku' są truu, a 'dziadu' mtv ;]
x e [Pią 23:06] sis: a, to trza było tak od razu
[Pią 23:07] Colorblind: staropolski obyczaj nie pozwala tak od razu!
x e [Pią 23:10] sis: że niby miarkować się tak z początku trza?
[Pią 23:12] Colorblind: oczywiście - tak właśnie nakazują owe <!!> obyczaje, wiesz postaraj się, a zrozumiesz ducha tych obyczajów
x e [Pią 23:13] sis: a dyć to ino frasunek wielki, zmartwienie a kłopotanie jakoweś tak powściągać się i nie folgować zbytnio ciekawości swej
x e [Pią 23:14] sis: i na co to komu, kumo, powiedzta? pociecha jakowaś z tego?
x e [Pią 23:14] sis: nic ino smętek i frasunek, powiadam to ja, babicha we wsi najstarsza
[Pią 23:18] Colorblind: no i serca nasze frasunki kłopocą! lecz z Tobą milej, w Tobie ino pociecha babichno!
[Pią 23:18] Colorblind: lecz sposób jest jeden na frasunki dobre trunki, ino masz jakiś?
x e [Pią 23:21] sis: o, dwa razy pytać nie potrza. wiera, że gorzałką syćkie złe dole wylekować da się. ino chcieć trza. zdrowie, kumo!
[Pią 23:23] Colorblind: ano zdrowie! wiera i ja, że gorzałką syćkie frasunki przegonić się da! Ino chcemy!
[Pią 23:24] Colorblind: kuno! leć bo pustki przybywają - trunka mało!
[Pią 23:25] Colorblind: tylko spieszaj się, przeca jak kur zapieje trza się kłaść
Syćkie języki poznałymy, to i po staropolsku gadać potrafim, jak potrza
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
[Dzisiaj 2:06] Sol: sis dała dziś ostateczne dowody demencji starczej xD
[Dzisiaj 2:06] Colorblind: wiem, i jeszcze się zapiera xD
[Dzisiaj 2:06] Colorblind: a przeca to było tak niedawno
[Dzisiaj 2:08] Sol: znaczy choroba postępuje
[Dzisiaj 2:08] sis:
[Dzisiaj 2:08] Colorblind: znaczy się w zatrważającym tempie
[Dzisiaj 2:09] Sol: znaczy nie ma ratunku
[Dzisiaj 2:10] Colorblind: sis, nie martw się nie wszyscy muszą pamiętać, co robili dwa miesiące temu- to naprawdę zamierzchłe czasy
[Dzisiaj 2:10] Colorblind: znaczy się, że przepadła
[Dzisiaj 2:11] Sol: znaczy, że trzeba jej będzie bardziej pilnować teraz
[Dzisiaj 2:11] sis: marzec nie był dwa miesiące temu <smark smark>
[Dzisiaj 2:12] Sol: sis nie pamieta, a Color traci umiejetności matematyczne xD świat się kończy ^^
[Dzisiaj 2:13] Colorblind: no przeca 'Don' był w czerwcu i to końcówka czerwca
[Dzisiaj 2:13] Colorblind: nie imputować mi tu braku umiejętności matematycznych, o! ;]
[Dzisiaj 2:14] Sol: ale sis opowiadała, że Don był w marcu, więc mogłyśmy zaimputować ;P
[Dzisiaj 2:14] Sol: już wiem, od czego jesteśmy jeszcze uzależnone, syćkie tsy ^^
[Dzisiaj 2:14] Colorblind: no, ale nie pamięta tego, że był w czerwcu, więc nie pamięta tego, co było dwa miesiące temu ;]
[Dzisiaj 2:15] sis: <smark smark>
[Dzisiaj 2:15] Colorblind: a to, że sobie wymyśla kiedy był to już inna sprawa xD
[Dzisiaj 2:15] sis: od ?
[Dzisiaj 2:15] Colorblind: siebie? ;>
[Dzisiaj 2:15] Sol: sis, chusteczkę? I rozchmurz się, bo zgadłaś ^^
[Dzisiaj 2:16] sis: <smark smark>
[Dzisiaj 2:16] sis: <smark smark> gadaj!
[Dzisiaj 2:16] Sol: przeca napisałam
[Dzisiaj 2:16] Colorblind: ja mam się rozchmurzyć? xD
[Dzisiaj 2:17] Sol: a Ty tutaj publicznie smarkasz? xD
[Dzisiaj 2:17] Colorblind: no przeca ja nie muszę, to nie ja mam demencję starczą
[Dzisiaj 2:17] Colorblind: xD
[Dzisiaj 2:17] bro: ja też myślałem, że w marcu
[Dzisiaj 2:17] Colorblind: łoboziu ciemna jestem, dopiero zczaiłam xD
[Dzisiaj 2:18] Colorblind: przykro mi bro, Ty też masz demencję starczą ;p
[Dzisiaj 2:18] Colorblind: ale od tego macie nas^^ my Wam przypomnimy wszystko ;]
[Dzisiaj 2:18] sis: ha! zgadłam! nie mam demencji, a nawet jeśli, to i tak jestem mądra!
[Dzisiaj 2:18] Sol: bro, z kim przestajesz takim się stajesz xD
[Dzisiaj 2:33] Sol: uwielbiam ten nasz dom wariatów, ale idę spać, bo chcą mnie budzić o jakowejś nieprzyzwoitej porze ;P branocka ;*
[Dzisiaj 2:34] Colorblind: ale my mamy klamki
[Dzisiaj 2:34] bro: Color to niecne knowania jakieś, kłamstwa kalumnie i pomówienia (3 in 1, buy now or die!)
[Dzisiaj 2:35] Sol: Color, to Twoja imaginacja!
x e [Dzisiaj 2:35] sis: <smark smark>
[Dzisiaj 2:35] Colorblind: bro, ja tu dostrzegam degrengoladę, wielką degrengoladę!! <3 in 1 to lepsze niż szampon z odżywką!!>
[Dzisiaj 2:36] Sol: sis się zacięła, nie dostrzegają? ostatnia obserwacja przed snem ;P
[Dzisiaj 2:36] Colorblind: Sol, ale jak to są prawdziwe klamki, naprawdę, są prawdziwe!!
[Dzisiaj 2:36] bro: nieprzewoita pora?? a tutaj nieprzywoity por : http://www.flaszka.pl/dziewczynka-z-porem to
x e [Dzisiaj 2:36] sis: <smark smark> są, potwierdzam!
[Dzisiaj 2:37] Colorblind: bro, pora na pora xD xD
[Dzisiaj 2:37] bro: klam tu, klam tam no i małe klamki
[Dzisiaj 2:38] Colorblind: 'klam tu, klam tam no i małe klamki'! bro, przez Ciebie się turlam xD
x e [Dzisiaj 2:39] sis: <smark smark>
[Dzisiaj 2:39] bro: masz niesamowite umiejętności pisania na klawiaturze gdy się turlasz, myślałaś nad wystąpieniem w programie "zerwane kable"?
[Dzisiaj 2:40] bro: sis, nie baw się jedzeniem!!
Gupie się ze mnie śmieją, a to przecież nie ja mam brać udział w programie "Zerwane kable"
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Dzisiaj 3:00] sis: <smark smark>
[Dzisiaj 3:01] Colorblind: sis, dobijaj nas! Nie krępuj się ;]
[Dzisiaj 3:02] bro: czy to jakaś petycja do kobiet, żeby one zawsze też miały?
[Dzisiaj 3:02] Colorblind: sis, zalej robaka, ale nie nas
[Dzisiaj 3:04] bro: zalewasz!
[Dzisiaj 3:04] bro: w końcu to nie przelewki...
[Dzisiaj 3:07] Colorblind: więc polej i nie zalej się łzami!
[Dzisiaj 3:08] sis: <smark smark>
[Dzisiaj 3:10] bro: to ja idę do banku, zrobię przelew
[Dzisiaj 3:11] Colorblind: a ja pojadę nad zalew^^
[Dzisiaj 3:13] bro: wróciłem z banku, pieniądze przelane, już mi się nie przelewa
[Dzisiaj 3:14] Colorblind: wróciłam z zalewu, dostałam wylewu i teraz krew mnie zalewa
[Dzisiaj 3:14] Colorblind: to nie przelewki
[Dzisiaj 3:15] bro: zalewasz!
[Dzisiaj 3:15] bro: więc wylej ten gniew i wylej tę złość
[Dzisiaj 3:15] Colorblind: tylko podlewam ;]
[Dzisiaj 3:16] Colorblind: zalej mnie, nim ona to zrobi!
[Dzisiaj 3:16] bro: zlewam to, spływm stąd <papa>
[Dzisiaj 3:17] sis: <smark smark>
[Dzisiaj 3:17] Colorblind: to i ja, nara! ^^ i to żadne zlewki są ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum