"jeśli czegoś naprawdę gorąco pragniesz, to cały Wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu" - widać nie chcecie tak naprawdę, by kawa Was obudziła i tyle, bo gdybyście pragnęli tego naprawdę to cały Wszechświat pomógłby Wam się obudzić dzięki kawie
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
"jeśli czegoś naprawdę gorąco pragniesz, to cały Wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu" - widać nie chcecie tak naprawdę, by kawa Was obudziła i tyle, bo gdybyście pragnęli tego naprawdę to cały Wszechświat pomógłby Wam się obudzić dzięki kawie
padam xD
uwielbiam cię ;*
żałujcie, że nie przeczytaliście, ja przeczytałam opowiadania i odkryłam swoje drugie ja! teraz już wiem, że żeby dobrze żyć trzeba żyć dobrze. a wy nie posiadacie tej wiedzy
jeżeli chodzi o to, czy kawa pobudza, to a i owszem, na mnie działa, pierwsze 10 min to niezapomniana, pobudzająca głupawka. coś pięknego ^^ a potem kawą się odbija, i zasnąć nie można. toż to właśnie kwintesencja kawowości ^^
jeżeli chodzi o to, czy kawa pobudza, to a i owszem, na mnie działa, pierwsze 10 min to niezapomniana, pobudzająca głupawka. coś pięknego ^^ a potem kawą się odbija, i zasnąć nie można. toż to właśnie kwintesencja kawowości ^^
A mnie tam kawa nigdy nie ruszała... Wolę herbatkę, bo jest w stanie mnie obudzić w przeciwieństwie do tego czarnego badziewia
Muszę się do czegoś przyznać.
Dwa dni temu moja znajoma zdała na 5 najstraszniejszy egzamin w tej sesji. Dzielnie kibicowałam jej pod salą, więc kiedy wyszła uznałyśmy, że ten sukces należy oblać. Poszłyśmy więc na piwo, choć do południa było jeszcze daleko. Ona zamówiła piwko, a ja... kawę. Nie mogłam się powstrzymać, była taka cudowna, z lodami i bitą śmietaną, po prostu nie potrafiłam się oprzeć. Obaliłam całą. Natychmiast.
Czy ja mam problem z piciem???
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
A poza tym pozytywnie wpływa na krążenie i układ trawienny, przyspiesza metabolizm, polepsza perystaltykę jelit i zmniejsza ryzyko zachorowania na chorobę Parkinsona. Między innymi ;p
Zostałem przekonany. ;>
Sol napisał/a:
Ale to musi być czarna kawa, bez dodatków typu śmietanka czy cukier. Czyli najgorsze możliwe zuo. Bleeee ;p
Przestałem stosować kawę jako dodatek do mleka, a zacząłem pić taką czarną. Zaczynam od słabej, ale skoro zdołałem się przekonać do czerwonej herbaty to żadna kawa mi niestraszna ;>
Uwielbiam kawę z ekspresu, z kapką mleka. I pobudza, i daje przyjemność.
Zresztą ten zapach wydobywający się z ekspresu gotujących się ziaren z wodą.. i zapach ziaren świeżych kupionych z miesiąc temu będących w lodówce.. ach..
Kawa!! kocham kawe w prawie kazdej postaci, ale najbardziej uwielbiam taką z 2,5 łyzeczek(czubatych) 2 łyzeczki cukru i kapke mleka, mmm taka mieszanka jest prawie lepsza niz piwo;]
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum