Nikogo nie chcialbym poznac, forum to forum, poznawanie tych ludzi w tzw. realu jest bezsensowne. I tak zapewne wiekszosc z was, jezeli doszloby do spotkania okazalaby sie glupia, nie interesujaca, brzydka, ograniczona i nudna.
Wysłany: 2006-09-22, 13:49
Polecający: dzięki sobie
to stawiac wode bo co ja za sponsora tera robia?
Wysłany: 2006-09-22, 21:07
jesli stawicie bo ja bankrutem zostac nie chce
Wysłany: 2006-09-22, 21:29
eno jakby tak czysto definitywnie patrzec to mozna stwierdzic ze chcemy zebrac osoby ktore chetnie sie poznaja przy alkoholu
Nikogo nie chcialbym poznac, forum to forum, poznawanie tych ludzi w tzw. realu jest bezsensowne. I tak zapewne wiekszosc z was, jezeli doszloby do spotkania okazalaby sie glupia, nie interesujaca, brzydka, ograniczona i nudna.
bylam i nadal jestem na takim troszke innym forum motocyklistow i nie uwazam zeby spotykanie w realu bylo bezsensowne, bo tam jakos bez problemu wiekszosc ludzi sie dogaduje robia imprezy, grile zloty i takie tam! pomysl spotkania jak dla mnie jest bardzo interesujacy, tylko ze ja w najbliszym czasie nie moge poniewaz nie ma mnie w polsce!
_________________ kiedy noc odchodzi ... budze sie by z Toba byc.....
Poznałam już chyba wszystkich, których poznać bym chciała. Nie wiem, czy wciąż jeszcze bawiłoby mnie takie zlotowanie. Ale kto wie, jeśli pojawi się ktoś nowy, młody, inteligentny, interesujący...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum