pierwsze dni na forum heh mogę coś na ten temat powiedzieć dopiero za miesiąc,
;)hmm Sol
może to zachowam dla siebie
z samego początku trudno się wbić do towarzystwa, więc tak czułam sie jak intruz
atmosfera jest ok
na dzień dobry dostałam ochrzankę za moje "ble ble" ale jakoś się przeżyło
_________________ Posłuchaj głosu serca...ono choć małe...prawde zawsze powie
ja zarejestrowalam się tylko i wyłacznie ze wzgledu na DredZone i tych, ktorzy udzielają się w tym dziale kojarze chyba najlepiej... No i tak jak mialam chwilke czasu wchodzilam na inne dzialy
_________________ Moja mama jest rastamanem - pali faję wodną i jeździ tramwajem!
no dla mnie to są pierwsze dni na forum:) I ...jest w porządku, choć nie przypuszczałam, że będę się przejmować bardzo negatywnymi opiniami "obcych ludzi".
no wiec jak wspominacie swoje pierwsze dni na forum ?
Wspominam bardzo miło. Przez jakiś czas tylko obserwowałam forum, przegladałam trochę dzialy i czytywalam tętniacego zyciem ShoutBox'a Aż pewnego dnia, gdy stwierdziłam, ze mam trochę za dużo wolnego czasu, zarejestrowałam się. Przyciągnęła mnie panujaca tutaj atmosfera.
Poszczelona napisał/a:
kogo najbardziej zapamietaliscie?
Oczywiście kompanię, ktora mnie przyjęła w temacie powitalnym, czyli Zombwbija, Psycho Krushera, Zbycha i ezarisa
Poszczelona napisał/a:
kto wydawal wam sie wredny i oschy wobec ciebie ?
Nie bylo takiej osoby, choć krotko po rejestracji mialam drobną dyskusję z Frasunkiem w jednym z tematów... reszta jest milczeniem
edit:
Po zastanowieniu stwierdzam, że jednak nie mogę stwierdzić, aby ktokolwiek był wredny czy choćby złośliwy ;p
Poszczelona napisał/a:
a moze nie umielisice sie wkrecic caly czas czuliscie ze traktuja cie jak intruza ?
Nie, wystarczyło trochę pospamować w SB i Powitaniach
Poszczelona napisał/a:
od razu sie wam spodobalo i atmosfera byla ok ?
Zgadza się
Poszczelona napisał/a:
przyjeli cie milo i symtaczycnie ? a moze caly czas sie czepiali i po jakims czasie dali ci spokoj ?
Nie czepiali się, a dzięki miłemu przyjęciu zostałam na dłużej.
_________________ Dum spiro, spero
need a hug.
anyone?
Ostatnio zmieniony przez Sol 2007-09-01, 16:52, w całości zmieniany 2 razy
ło, ja to tu jestem już ... <liczy> no w październiku będzie dwa lata, przejrzałam użytkowników takich właśnie starych i z tych z dłuższym ode mnie stażem których jest sto czworo utrzymali się tylko Ptaq, BlueMan od czasu do czasu, Orange, ArChi i.. tyle? reszta jest albo nieaktywna i ma po 0 postów, albo po prostu się znudziła po niedługim czasie..
pamiętam pierwsza rozmowa w jaką się wkręciłam to było coś o seksie z Kostuchem ;D
w ogóle przyszłam tu bo był epulsowy konkurs że za pisanie można zgarnąć pulsary, ale tak mi się spodobało, że bez wahania zgłosiłam się na moderatorkę rezygnując z ewentualnej nagrody (:
jaaaa i w ogóle wszyscy wtedy byli tacy mili, te niedobre niedobruchy pojawiły się dużo później niż ja więc to się nie liczy do wspomnień z pierwszych dni ^^
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
w ogóle przyszłam tu bo był epulsowy konkurs że za pisanie można zgarnąć pulsary, ale tak mi się spodobało, że bez wahania zgłosiłam się na moderatorkę rezygnując z ewentualnej nagrody (:
też tu chyba dla tego przybyłam.
i wygrałam, ale zrezygnowałam.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
a moze nie umielisice sie wkrecic caly czas czuliscie ze traktuja cie jak intruza ?
przyjeli cie milo i symtaczycnie ? a moze caly czas sie czepiali i po jakims czasie dali ci spokoj ?
Psycho Krusher, Martina, Sol, Colorblind, kenusarf.
Lolinka.
Nie.
Tak, od razu było fajnie.
Pół na pół, niektórzy się czepiali, niektórzy nie.
_________________ ...my memories will be part of the sky...;(((
no wiec jak wspominacie swoje pierwsze dni na forum ?
Łorany. To jakoś strasznie dawno temu było
Niezgorzej. Zaczynałam głównie od działu dreadów, więc ominęłam zbędne powitania i takie tam. W DreadZone panuje raczej radosna atmosfera wzajemnej adoracji i ludzie są/byli (bo sporo osób już się w ogóle nie pojawia) dość przyjaźnie nastawieni, więc było miło.
Absurd napisał/a:
W pierwszej kolejności chyba modki z dreadami, bo zielone, więc rzucały się w oczy ;] Oprócz tego sekkmet, Anouk i mictę ze względu na ich wiedzę w tej materii. A z części ogólnotematycznej najbardziej rzucili mi się w oczy Colorblind, Sol (no i co z tego wyszło? ;p), Zombwbij, Frasunek, Psycho Krusher, a potem reszta modów.
Absurd napisał/a:
Nikt szczególny. Pewnie jakieś płotki, więc nawet nie zapamiętałam nicków.
Absurd napisał/a:
Nieee ;]
Absurd napisał/a:
O tak, z całą pewnością było zabawnie. I jest coraz bardziej ;]
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum