No ja tu jestem kilka dni z dojazdem.... ogolem fajnie ale puchy straszne.....
kilku wrogow juz mam Fakerzy ale kilka osob zdazylem polubic... z wzajemnoscia chyba;P
Wysłany: 2008-01-13, 14:17 Re: Pierwsze dni na forum Polecający: Google.pl
Absurd napisał/a:
no wiec jak wspominacie swoje pierwsze dni na forum ?
Stwierdziłam, że mi się nudzi i wyszukałam pierwsze lepsze forum. Okazało się, ze dobrze zrobiłam, więc zarejestrowałam się i zaczęłam pisać. Teraz tu siedzę za każdym razem, jak zajmę kompa.
Absurd napisał/a:
kogo najbardziej zapamietaliscie?
Ja zapamiętałam Martinę i lolinkę
Absurd napisał/a:
kto wydawal wam sie wredny i oschy wobec ciebie ?
Jak na razie wszyscy wydają mi się fajni
Absurd napisał/a:
a moze nie umielisice sie wkrecic caly czas czuliscie ze traktuja cie jak intruza ?
Chyba nie...
Absurd napisał/a:
od razu sie wam spodobalo i atmosfera byla ok ?
Dokładnie!
Absurd napisał/a:
przyjeli cie milo i symtaczycnie ? a moze caly czas sie czepiali i po jakims czasie dali ci spokoj ?
Chyba opcja 1: Miło i sympatycznie!
A jak było u ciebie?
_________________ Wepchnięta w otchłań samotności...
Jednak może pojawi się nikły blask w ciemności
i małe światełko rozjaśni ciemny mrok...
Wysłany: 2008-02-11, 18:54
Polecający: wujek Google
nie wiem tak dokladnie, ale fajnie bylo troche nie pamietam. od 17 pazdziernika minelo duzo czasu. poczatek nie byl taki zly, oczywiscie zapamietalem naszego ulubionego admina za swietny regulamin, ktory czytalem 10 minut.
wiem ze do tego czasu (do dzis) napewno niektorzy mnie znienawidzili hehe
kilka postow sie napisalo, ale nie bylo mnie tez przez kilka miesięcy
ogolnie lubie to forum
_________________ Słowa to tylko pustka niesiona przez wiatr.
Również całkiem nieźle wspominam.
Użytkowników, których najszybciej zacząłem kojarzyć łatwo wymienić, bo to ci, bez których by chyba umarło to forum: sis, Sol i Colorblind.
Atmosfera jest super.
SB od razu odkryłem, ale zajęło trochę, zanim udało mi się wtrącić tam swoje 3 grosze
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
A ja jestem doslownie od paru godzin wypowiadac sie nie moge wiec w tym temacie...ale weszlam na to forum tez z nudy.... i musze przyznac, ze zanim wykonalam jakiekolwiek kroki w kierunku zarejestrowania sie, najpierw skrupulatnie poskakalam po tematach, sprawdzilam o czym piszecie i jak piszecie... no i cos mnie zatrzymalo tu na pare godzin i tak jesten ktos sie cieszy?
heh ja się ciesze... A ja też z nudów i troszkę z checi podyskutowania na rózne tematy...forum jest spoko, piszę na wielu forach i na większości spotykam sę z taka nietolerancją...mam nadzieje, że tym razem tak nie będzie
na większości spotykam sę z taka nietolerancją...mam nadzieje, że tym razem tak nie będzie
Zgadzam sie
No to sie przyznam. Wybrałam to forum bo ładnie wyglądało i nie żałuję wyboru Dostrzegam tu wielu ciekawych ludzi: duet : pink chłopca z Zbysiem, lilusiaaa, bery<numerki> i japkowe_drzewko (choc zazdroszcze mu cietego jezyka i miałam z nim zadarcie to w gruncie rzeczy dobry chopok jest, ahhh te niedomowienia ) i wielu innych
Hmm jedyna pomyłka to mój Nick ^^ mogłam pomyśleć zanim je wybrałam Ale mówi się trudno. Popatrzę do czego ludzie sa zdolni oceniając po okładce
no co, bardzo oryginalny a te wszystkie "szmatki, ściereczki" które inni Ci teraz serwują to i tak jest pół-żartem, pół-serio xD
ja z moich pierwszych dni na tym forum pamiętam naszego Frasunka, zdaje się że na samym początku miałam z nim starcie dalej był chyba Nori, który zapadł mi w pamięć jakimś tekstem w temacie o dziewictwie. no i Zobwbija pamiętam, Psycha i Zbycha
naturalnie forum wywarło na mnie dobre wrażenie, bo tu siedzę do tej pory
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Jakoś nadal nie mogę się w pełni wkręcić w atmosferę forum i pisać po kilkanaście postów dziennie. Może to dlatego że na innym forum jestem już adminem i tam wszyscy mnie znają, a tu ciągle jestem szarym userkiem, którego pewnie prawie nikt nawet nie kojarzy.
Ogólnie atmosfera od początku wydała mi sie bardzo sympatyczna i jest tu niezwykle kulturalnie, nikt z nikim się nie kłóci i nie wyzywa. Chyba nie zarejestrowałam ani jednej niemiłej osoby.
yyyy....dzien drugi ? hmm...jakos sobie radze ;p zobaczymy co czas pokaze ;] ale mimo wszytko chciałabym sie tutaj zadomowic ;] ale czy tak sie stanie zalezy od tego jak mnie przyjma pozaostali userzy ;]
tyle ode mnie ;]
_________________ "Raz łapię chwile te słodziutkie, choć krótkie. Innym razem te bezpowrotne i ulotne."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum