w sumie to niedługo mi tu rok stuknie i nie wiem czemu stąd sobie poszłam.
nie pamiętam.
gdyby nie przypomnienie na email o pw jakiegoś spamera to bym tutaj już chyba wcale nie zajrzała ; D
zapomniałam całkowicie o tym forum x p
no ale jestem i mam zamiar się tu rozgościć a może i wręcz zadomowić ; ]
_________________ I amwhoI am
ifyoudon't like itthen
fuck youbitch!!!!
najbardziej zapamietalam MissIndependant.
poza tym pierwsze dni na forum troche mi rozepsuly pewne kolo z angielskiego w styczniu, gdyz natrafilam na zdjecia dreadow i chociaz mam swoje na codzien dalej nie moge sie odkleic od ogladania czyichs innych. tak wiec zamiast sie uczyc ogladalam, ogladalam, ogladalam...
_________________ yeah, I do like open windows
Go forth on your path, as it exists only through your walking.
Moje pierwsze dni na tym forum nie nalezały do przyjemnych, wiekszość userów mnie po prostu nie trawiła. Z tego wszystkiego najlepiej zapamiętałem Babcie, bo odrazu znaleźliśmy wspólny język, potem jakoś poszło, mimo iz większosc dalej mnie nie lubi:P
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Wysłany: 2008-11-25, 20:28 Re: Pierwsze dni na forum
Pamiętam że pierwsze dni były trochę kłótliwie. Najbardziej zapamiętałam Zombwij, kanarinho18, Anka_DD. Dwie osoby wydawały mi się wredne ale nie będę pisać kto, zostawię to dla siebie.
Tak, owszem troszkę traktowali mnie jak intruza (chyba nadal traktują)
Od razu mi się tutaj spodobało, a atmosfera nie była taka zła.
No może miło i sympatycznie to mnie nie przyjęli, czepiali się i za pewnie będą się czepiać dalej, spokoju mi chyba nie dadzą, przecież każdy może popełnić jakiś tam błąd ortograficzny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum