Zarejestrowałam się jakoś w wakacje, w okresie strasznej nudy. później dłuuugo mnie nie było i teraz znów jestem. Bardziej zzyta jestem ze zjednoczeniem, ale moze i z wami się zaprzyjaźnie. miło tu.
moja przygoda z tym forum zaczęła się, jak wywalono mnie z innego a reklamę tego znalazłam na czyimś profilu na epulsie.
potem zgłosiłam chęć pomocy w pilnowaniu i zostałam moderatorką.. i tak już bardzo długo.
sporo ludzi tu ściągnęłam, nie wiem czy ktoś z nich się ostał, ale każdy wniósł coś od siebie, a to przecież najważniejsze.
miałam parę takich okresów, że najzwyczajniej nie chciało mi się tu wchodzić, takie no.. załamania. q;
ale jestem, jestem, jestem..
no i miałam przyjemność poznać Ptaqa w Bielawie
dużo mnie z tym forum łączy.. a najlepszym sposobem na doła jest czytanie postów Szatana i Lolinki, uwielbiam was! \m/
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Właściwie, to z każdego forum, na którym byłam, to uciekłam. Albo sobie forum poszło. Albo jakoś tak Więc to jest szczególne ^_^
Kiedyś co chwila tu byłam, zaraz wszelkie zaległości nadrabiałam. Zresztą wiecie co poniektórzy
A teraz jest tu wszystkich tak strasznie dużo... i nawet jak co 3 dni wpadnę, to mi zaraz wyskakuje, ze ponad 1000 nieprzeczytanych, klikam ok i okazuje się, że kolejne 500 do przeczytania... I to jest męczące... Niestety. (A zaczeło się od tego, ze przez tydzień mnie co chwila wylogowywało i nie mogłam nic napisać jako Ja...)
Ale i tak lubię to Forum
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Uważam że to forum jest jednym z lepszych, ciągle sie coś dzieje, jest duzo tematow, ludzie otwarcie wyrazają swoje zdanie,
Tylko szkoda że w niektórych tematach nie zwracają uwagi na wpisy innych.
Często tu zaglądam, nie tylko po to by coś napisać, ale i poczytać
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Wysłany: 2007-02-20, 18:10
Ja jestem tutaj chwilke ale jak narazie mi sie podoba mam nadzieję ze poznam tu fajne osóbki i zostanę tutaj troszke i bedzie mi sie fajnie z wami pisało...
pobędę tutaj trochę to zobacze moze uzależnie sie od tego forum tak jak od innych...
Mnie to forum zaskoczyło jako pierwsze w którym dredy stanowią osobną grupę tematów. Jestem zasadniczo osobą dla której włosy 5mm długości są powodem wizyty u fryzjera, więc z zainteresowaniem poszerzyłem swoją wiedzę na temat fryzur
Duży plus tego forum, to wiele tematów i jeszcze więcej interesujących osób które się w nich wypowiadają.
_________________ myśl wolno - działaj szybko - a po wszystkim analizuj błędy.
generalnie nigdy nie wypowiadałam się na forach.jeśli to rzadko. a tu-jakoś się wkręciłam. cieszy mnie też osobny dział o dredzikach. przydatny.
lubię rozkmnianiać nad tym, co myślą inni ludzie, jakie mają poglądy itd itp. jak temat szczególnie mnie interesuje to nawet coś tam skrobnę.
_________________ bo z karuzeli bliżej nam do gwiazd. chłopaku.
Ja wsumie nigdy nie pisałam na forum.. no chyba, że spontanicznie. ale to forum jest jakieś inne Mysle,że będę tu często wpadać, póki o moich włosach nie dowiem sie wszystkiego zresztą jak widze,to nie tylko o dredach tu piszecie Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum