Mi tez trudno jest wyobrazic sobie dzien bez zjedzenia czegos slodkiego, ale nie przesadzam z tym. Kawalek czekolady lub maly batonik wystarczy. No chyba ze jestem w zlym nastroju to na jednym batoniku, czy czekoladce sie nie konczy , ale zawcze poprawia mi to humor
_________________ Na marmurowej wyrył płycie czas wieczne prawa dla ludzkości:
Nic piękniejszego ponad życie,
W życiu - nic ponad czar miłości
hym zalezy ;p
ostanio nie jem mięsa i w sumie jakby sie tak zastanowic to mało jem <mysli> <dolicze do do listy rzeczy nad którymi bede musiala pomyslec >
ale słodyczy nie bardzo- dawniej owszem potrafiłam sobie zrobić kogel mogel z kakao teraz hym lubie pic soki owocowe ale co do czekolady to zalezy- jak prawie kazda kobieta gdy mam zły humor i doła sie zajadam
Oj tak, a jeżeli nic słodkiego to coś do pochrupania. Może być wiele rzeczy, bo nie jestem pod tym względem wybredny: cukierki, paluszki ,wafelki, ciasteczka. Jedyne czego nie trawię to śliwka w czekoladzie i czekolada z bakaliami (z orzechami tak, ale nie z tymi gumiastymi rodzynkami.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Ja jestem uzależniona od "czegoś" na poobiedzie Czegokolwiek, ale najlepiej,z ęby to były małe herbatniczki oblane czekoladą z jednej strony. Mało a można wtranżolić pół kilo Mniam ^_^
Ale słodkiego nie muszę codziennie jeść. Nie to co kiedyś...
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Ja chyba tylko od chipsów... kiedyś jadłam jedną dużą pakę na miesiąc, przy spotkaniu z kumpelami.... A teraz z 3 na tydzień Zawsze jak idę po coś do sklepu to myślę sobie, że kupię sobie chrupki mazurki, a obok nich jest duży wybór chipsów...I zawsze chipsy biorę Ehh , ale przynajmniej są dobre, chociaż ja ostro przytyłam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum